INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - TRENCIN 2-3 (ÎN TUR 2-0)

Reacție acidă la adresa strategiei Stelei: ”Poate era mai bine să se rupă coarda cu Trencin”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iulie 2015 23:36

Basarab Panduru, fostul ”decar” al Stelei, a criticat dur strategia de transferuri a campioanei, după calificarea rușinoasă în turul III al Ligii Campionilor, unde va juca împotriva lui Partizan.

Acesta i-a reproșat lui Gigi Becali că preferă să transfere pe fugă la începutul sezonului, în loc să încropească o echipă competitivă pentru grupele Ligii Campionilor încă din pauza de iarnă.

”Normal era ca la pauză să fie vreo 4-0 pentru Trencin. Nu mai contează însă ce s-ar fi putut întîmpla. Era să se rupă coarda astăzi. Nu ştiu dacă nu cumva trebuia să se rupă ca să îşi dea seama cei de acolo că nu funcţionează bine ce fac.

În loc să faci echipă din iarnă, stai acum săptămînă de săptămînă să vezi dacă mai vine cineva”, a spus Basarab Panduru la DolceSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
mama.is.here
mama.is.here  •  23 Iulie 2015, 13:30

filmul se va rupe in Serbia, nu mai tine mult, cat timp vreti sa mai mintiti fotbalul si implicit pe suporteri? intelegeti odata ca nu aveti fatza de UCL, dar e greu pt voi sa faceti asta!

ciprimierlut
ciprimierlut  •  23 Iulie 2015, 10:22
Postat de blatistu49 pe 23 Iulie 2015, 08:14

dupa BLATUL cu PANDURIII unde fcsb istii erau facutieroi ai neamului iata ca valoarea lor adevarata f blaturi e de rahat DNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

"blatistii" de la Steaua se vor califica al 12-lea an la rand in grupele europene, tot "blatistii" acestia aduc an de an puncte pt coeficientul tarii, sunt de 3 ani la rand campioni, ultimul an 3 trofee, "blatistii'' acestia au eliminat Ajax, au batut Chelsea, au jucat semifinala UEFA League, deci spui ca "blaturile" le-au facut in cupele europene ???? Concluzia este ca esti cam idiot, my friend :)))

76dani
76dani  •  23 Iulie 2015, 09:32

Normal că are dreptate Panduru, cumperi jucători de sute de mii de euro în speranţa că vei accede în UCL să încasezi de acolo grosul şi apoi să te apuci de vândut jucători pe milioane. Filozofia Stelei, adică a celui care o mulge zilnic, este profitul, nimic altceva. Bine ar fi să nu ne calificăm, ne facem de ruşine şi el va rămâne cu banii, râzându-ne în nas ce mare patron este şi ce fler are. Sunt stelist de când mă ştiu dar situaţiile acestea te scârbesc şi te fac să nu-ţi mai pese.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează