INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - AJAX 1-4

REAL MADRID - AJAX 1-4 // FOTO Moment controversat în Real Madrid - Ajax » Gol acordat cu VAR pentru Ajax după o fază la limită

Real Madrid - Ajax  // FOTO: Reuters +5   FOTO
Real Madrid - Ajax // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2019 23:29

În minutul 64 al meciului Real Madrid - Ajax, din returul optimilor UEFA Champions League, terminat 1-4, a avut lot cel mai controversat moment al meciului.

După un duel cu Luka Modric, Mazraoui a făcut o alunecare și a ținut mingea în teren. Faza a continuat, iar atacul celor de la Ajax s-a finalizat cu golul superb al lui Dusan Tadic.

După gol, jucătorii lui Real Madrid au protestat și au reclamat faptul că mingea a ieșit în afara terenului.

 

real madrid ajax 1 +6 FOTO

După mai multe minute în care arbitrii au urmărit reluările, au decis că mingea nu a părăsit suprața de joc, iar centralul Felix Brych a validat golul de 3-0.

Vezi AICI desfășurarea meciului Real Madrid - Ajax și rezumatul video al meciului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
badeadorian
badeadorian  •  06 Martie 2019, 11:23

Si inca o precizare pentru cei care s-au lasat ''inselati'' de ideea de iarba verde intre minge si linia da aut : jucatorul de la Ajax LOVESTE MINGEA IAR ACEASTA SARE DEASUPRA LINIEI ... de aici iluzia ca se vede iarba ... unghiul de filmare face sa se vada iarba , dar mingea este cu putin DEASUPRA LINIEI !!! . Se vede bine pe faza video , nu in fotografie !! p.s. Sunt fan Real Madrid !!

badeadorian
badeadorian  •  06 Martie 2019, 11:13

Oameni buni , este exact ca la tenis de camp ... daca mingea este si numai 10 % in teren este minge in joc !!! . Regulamentul specifica foarte clar '' sa depaseasca cu intreaga circumferinta linia '' !!! Daca se lua decizia cu echipele inversate in faza, sareau mult mai multi sa spuna ca Real este mereu favorizata ... La modul in care s-a jucat si la scorul de 1-4 orice polemica pentru un gol valabil sau nu este penibila . Ajax s-a calificat meritat . E ca in gluma '' daca ne dadea penalty la 5-0 pentru ei in min 80 , poate egalam .....''

balauru48
balauru48  •  06 Martie 2019, 10:48
Postat de alexpescaru pe 06 Martie 2019, 10:26

Poți să privești și din cosmos... Atâta vreme cât între tușă și minge se vede verdele gazonului, ce tot bați câmpii aici.

E vorba de circumferința. Sub balon se vede iarba dar... e o decizie corecta a VAR.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează