Comentarii (11)
bazinga  •  06 Martie 2019, 11:52
Postat de gigi_becali_9 pe 06 Martie 2019, 10:23

Asa e ca la Barcelona jucatorii e destepti si are caracter, nu ca astia de la Real ? :)))

Da,da...ce mi-e Real,ce mi-e Barca!*** *** sunt si un club,si celalalt*** si platesc sume astronomice,refuzant sa plateasca la stat impozite istorice....Numai in Spania este mizeria asta monstruoasa tolerata de stat.........fest sunt amendati si penalizati,le pasa cumva?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigi_becali_9  •  06 Martie 2019, 10:23

Asa e ca la Barcelona jucatorii e destepti si are caracter, nu ca astia de la Real ? :)))

ray51  •  06 Martie 2019, 09:53

A venit (cel putin la Real) sa se reorganizeze managementul sportiv. Nu poti sa spui ca ai un lot de cateva miliarde de lei, ca platesti salarii de milioane de euro, ca ti-a plecat un jucator (ce jucator!) la Juventus si ca randamentul tau e firesc(?) sa fie in scadere dramatica ! Un nou plan financiar-managerial, o noua viziune asupra jocului de fotbal, asupra achizitiilor, asupra spectacolului oferit minunatilor fani si poate ca (la urma urmei)... cineva trebuie sa dea semnalul si in acest sport. Succes si revenire grabnica si sanatoasa.

dinamo_forever_77  •  06 Martie 2019, 09:05

Incredibil cum incercati voi sa faceti un articol din NIMIC !

Andrei Ionescu  •  06 Martie 2019, 08:27

Ramos e un individ lipsit de caracter! Faulteaza urat de multe ori si rade ca un nesimtit.

bazinga  •  06 Martie 2019, 08:21

Asa procedeaza un "adevarat capitan"!Astia sunt satui de bani si de tot si nu mai au niciun sentiment fata de propriul club,nu mai au nicio motivatie,viata le-a oferit totul,au muls vaca cat se putea si-i doare undeva acum!Fotbalistii sunt o specie aparte de oameni,fara caracter si sentimente omenesti,doar banii ii intereseaza!Pe unii banii si averea ii dezumanizeaza si devin niste masini fara caracter,devin sclavii banului obtinut cu orice pret,totul se rezuma la malai!Ramos este exemplul perfect de purtator ilegal de creier si un zero caracter care se autoelimina din echipa in urma unor declaratii care denota o prostie si o imbecilitate crasa!Asa le trebuie la Real,asa se comporta mercenarii odiosi!

saramago  •  06 Martie 2019, 07:34

SR 4 ? Adică, ai lui SolaRi au încasat patru ?

bl0catu  •  06 Martie 2019, 07:12

titlul face toti banii! incredibil ce facea! ce facea, ma rog? se scobea in nas? face un documentar ca multi altii!daca s-a gasit careva sa il faca, nu inseamna neaparat ca e narcisist!ca mi-e greu sa cred ca il face el, din proprie initiativa! asta ca sa fim obiectivi! in alta ordine de idei, jos rm! dupa atatea sezoane in care au fost ajutati, li s-a infundat!

Dan Dumitrescu  •  06 Martie 2019, 02:34

Un rudimentar, genul de macelar care ataca isi ataca adversarii intrebandu-i retoric "cu os, sau fara os?", va ramane in amintirea celor care admira fotbalul tehnic, ingenios, ca un killer fara scrupule. Astept de ani de zile sa-l vad o data cu o dubla fractura la una din intrarile sale criminale dar se pare ca norocul a fost mereu de partea lui. Cat despre documentarul SR7, nu putea fi ales un moment mai potrivit decat o bine meritata mare umilinta.

digei  •  06 Martie 2019, 01:01

Viata lui de smardoi expirat.

  • 1
  • 2
Comentează