INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - AJAX, 22:00

REAL MADRID - AJAX // Barcelona nu e mulțumită cu succesele din El Clasico! Frenkie de Jong vine cu o misiune clară pe „Bernabeu”: „Mi-a cerut s-o elimin pe Real!”

Frenkie de Jong în duel cu Sergio Ramos // FOTO: Reuters
Frenkie de Jong în duel cu Sergio Ramos // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2019 17:24

Real Madrid și Ajax se vor duela în această seară, de la ora 22:00, în returul optimilor UEFA Champions League. În tur, olandezii au pierdut acasă, 1-2.

Mijlocașul olandez Frenkie de Jong, 21 de ani, care în sezonul viitor va juca la Barcelona, a dezvăluit că președintele catalanilor i-a cerut să o elimine pe Real Madrid in Champions League.

Când m-a transferat, Barcelona mi-a cerut să o elimin pe Real Madrid. Am urmărit meciul din Barcelona și Real Madrid de sâmbătă, dar nu am analizat-o pe Real. Am urmărit meciul ca un suporter.

Dacă reușim asta, vom uimi lumea fotbalului și vom pune numele lui Ajax pe hartă. Trebuie să jucăm ofensiv, să facem pressing. Avem suficiente calități pentru a reuși”, a declarat înainte de meci Frenkie de Jong potrivit Mundo Deportivo.

75.000.000 €a plătit Barcelona pentru Frankie de Jong

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
jaleimensa
jaleimensa  •  05 Martie 2019, 20:30

În UCL o să primiți somn și voi, și viitorii :)) Ca de obicei...

fanucraiova48
fanucraiova48  •  05 Martie 2019, 19:35
Postat de neaga1900 pe 05 Martie 2019, 18:18

o data incheiata era Messi, Barca revine o echipa de pluton...

Asta tôt incerc si eu sa explic la multi ça Barça va redeveni echipa din anii 90 cand se bateau an de an la Cupa Ueffa . Pentru mine Barça a fost Xavi si Iniesta pe Messi il vedem la nationala ce bun este

neaga1900
neaga1900  •  05 Martie 2019, 18:18

o data incheiata era Messi, Barca revine o echipa de pluton...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează