INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - AJAX 1-4

REAL MADRID - AJAX // FOTO Noroc sau pricepere? Doi români au dat lovitura la pariuri: cotă de 19 la Real - Ajax + câștig de peste 11.000 de lei!

Real Madrid - Ajax // FOTO: Reuters
Real Madrid - Ajax // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2019 11:33

Real Madrid a fost eliminată din optimile UEFA Champions League, după ce a pierdut pe teren propriu cu Ajax, 1-4. În tur, scorul a fost 2-1 pentru iberici.

După victoria din tur, din Olanda, Real Madrid pornea cu prima șansă la calificare, dar a fost depășită clar de Ajax. La pariuri, rezultatul a fost greu de anticipat pentru microbiștii români.

Totuși, au fost și câteva excepții. Un parior de la noi a obținut un câștig frumușel după ce a pariat că Ajax va câștiga ambele reprize, pronosticul având o cotă de 19. 

Pe lângă meciul Real Madrid - Ajax, bărbatul a pariat și pe un scor corect la Derby - Wigan, 2-1. În total, acesta a avut o cotă de 180,5. A mizat 10 lei și a luat 1700 de lei net.

bilet

1,65era cota pentru o victorie a celor de la Real Madrid

Câștigul serii: 11.879 lei!

Un alt român a fost mai încrezător în victoria lui Ajax. Acesta a mizat 2.000 de lei doar pe calificarea olandezilor, la o cotă de 6.30. În total a ieșit un câștig de 11.879 de lei.

bilet2

Vezi și:

FOTO Internetul râde de Real Madrid! Cele mai bune glume după eliminarea din Champions League

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  06 Martie 2019, 13:59

Păi dacă ieri la un post tv Craioveanu a făcu această predicție, ba chiar a apărut în presă un articol cu titlul "Asteptati-va la o surpriza diseara, Ajax se poate califica! -Pariul lui Craioveanu si ce cota are eliminarea Realului”... Deci Craioveanu se pricepe la fotbal în general, nu dă pronosticuri exacte doar în privința valorii fotbaliștilor (Ivan, Băluță, Mitriță și Bancu)... Ăsta da ”specialist” nu ce vedem pe la TV...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează