INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - NAPOLI, AZI, 21:45, DOLCE 2, GSP.RO

Real Madrid atacă sferturile Ligii în meciul cu Napoli » Modrici: ”Slavă Cerului că Diego nu joacă!”

Maradona va fi azi alături de Aurelio De Laurentiis, actualul președinte napoletan, în loja de pe
Maradona va fi azi alături de Aurelio De Laurentiis, actualul președinte napoletan, în loja de pe "Bernabeu" // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 00:00

Modrici răsuflă ușurat știind că Napoli a retras decarul după Maradona. Argentinianul va fi însă în tribună, pe ”Bernabeu”, și a proclamat: ”Am venit să-mi văd echipa câștigând!”

Napoli a retras tricoul cu numărul 10 definitiv în 2006, dar legendarul său căpitan va fi, diseară, la Madrid. Nu în teren, ca-n urmă cu aproape 3 decenii, când îi înfrunta pe Santillana, Michel și Butragueño, ci în tribună.

Maradona îi va susține frenetic pe azzurri în turul "optimilor", cu Real. A sosit luni în capitala Spaniei împreună cu logodnica și nepoțelul, apoi i-a fentat la aeroport pe ziariști ca în tinerețe, proclamând din hotel, pe Twitter: "Am venit să-mi văd echipa câștigând!".

"A scris istorie în fotbal"

Los Blancos răsuflă ușurați: Napoli nu-l poate trece pe foaia de joc. "Mulțumesc lui Dumnezeu că Diego nu joacă, suntem fericiți. Mă bucur că va urmări meciul pe viu. L-am întâlnit de câteva ori, ultima dată la Gala «The Best» în ianuarie. Este o persoană agreabilă și unul dintre cei mai mari jucători pe care i-am văzut vreodată. A scris istorie în fotbal", a declarat croatul Modrici.

"Optimile", teritoriul CR7

Recuperat după lovitura primită la piciorul drept cu Osasuna, Ronaldo intră în teritoriul preferat al Ligii. Cristiano are 15 goluri marcate în "optimi" cu Real și 10 jocuri la rând în care a punctat în această fază! Numai că în 2016-'17, din 21 de reușite, CR7 a înscris două în Europa. Vine însă după o serie de 3 meciuri cu gol, Celta, Sociedad și Osasuna, premieră în acest sezon!

"Nu-mi cereți să dau un pronostic la acest meci. Dacă aș fi fost oracol, atunci nu mă mai făceam fotbalist"
Diego Maradona, fost căpitan Napoli

"Nu mi-e frică de Maradona. Îl admiram când aveam 14 ani, însă Diego nu va fi acum în teren. Mă tem mai mult de atacanții lui Sarri"
Zinedine Zidane, antrenor Real

"L-am luat pe Diego cu 13 miliarde de lire și intelectualii m-au criticat pentru transfer. Maradona ar valora azi dublu față de Cristiano"
Corrado Ferlaino, fost președinte Napoli

2-0a fost scorul unicului precedent Real - Napoli, în CCE 1987-'88. Pe San Paolo s-a terminat 1-1, cu Maradona în teren

7dueluri din 8 duble manșe eliminatorii în Ligă împotriva echipelor italiene au fost pierdute de Real Madrid

real napoli

Save

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează