INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN 2-2 (4-3 LA GENERAL)

REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN // Eroul vs. "groparul" » Așa s-a făcut diferența în semifinala Champions League: "A avut două idei în cap, dar apoi s-a blocat total"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 02 mai 2018 12:18

Real Madrid s-a calificat pentru a treia oară la rând în finala UEFA Champions League după 2-2 cu Bayern Munchen. Scorul la general a fost 4-3.

Kaylor Navas, portar costarican căruia Real îi tot caută mereu înlocuitor, a reușit cel mai bun meci în blanco, având 8 parade decisive. Dincolo, rezerva lui Neuer, Sven Ulreich, i-a îngropat pe bavarezi, cu gafa sezonului în Ligă

"O finală pentru un erou, Keylor", a titrat AS în cronica semifinalei de marți seară. Vinovat pentru golul de la Munchen marcat de Kimmich, dar și a treia reușită a lui Juventus pe "Bernabeu", Navas s-a revanșat printr-o prestație colosală la returul cu Bayern.

Opt parade a avut portarul costarican, mai ales cele trei senzaționale în fața lui Lewandowski, Alaba și Tolisso! Cel căruia Real îi caută mereu înlocuitor, tot amenințându-l că va fi rezerva lui De Gea sau a altui nume mai strălucitor căutat de Perez, i-a năucit pe bavarezi cu reflexele sale.

"M-aș retrage la Real"

"Navas a apărat formidabil, spectaculos, a scos câteva goluri. Madridul trebuie să-i mulțumească pentru că a ajuns în finală", l-a lăudat Heynckes. "Dacă ar fi după mine, mi-aș prelungi contractul și m-aș retrage de la Real. Sunt fericit și privilegiat să joc la această echipă. Am învățat din erori și din întâmplările inexplicabile și le mulțumesc celor care cred până la moarte în mine", a mărturisit "San Keylor", cum l-a numit ziarul Marca.

"A intrat în panică"

Dacă Real a avut un înger între buturi, Bayern s-a îngropat și din cauza demonului său cu mănuși. "Ulreich a avut două idei în cap, dar apoi s-a blocat total. Nu am nicio explicație pentru ce i s-a întâmplat. Trebuia să dea undeva mingea aia, dacă nu se grăbea!", a opinat Kahn.

Antrenorul bavarez l-a cauționat însă: "Sven a avut un sezon spectaculos. Acum s-a pierdut, a vrut inițial să rețină mingea cu mâna și și-a dat seama că nu are voie, intrând în panică". Și pasa riscantă a lui Tolisso l-a "ajutat" să greșească însă, iar Benzema, aflat la pândă, a speculat luftul goalkeeperului german, i-a luat fața lui Hummels și a marcat de 2-1 în poarta goală. 

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

"Keylor ne-a salvat în trei sau patru situații critice prin paradele sale extraordinare. Ceea ce au reușit însă toți jucătorii mei nu este normal. Am suferit, dar meritam finala" Zinedine Zidane, antrenor Real

3 ași a primit Keylor Navas în AS, cel mai bun de pe teren, la egalitate cu Benzema, Alaba, Ribery, Thiago Alcantare și James Rodriguez. Ulreich a luat linie, ca Lewandowski

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
neaga1900
neaga1900  •  02 Mai 2018, 17:16

Pro sti....multi si fud uli!

redshow
redshow  •  02 Mai 2018, 17:02

Groparul a fost arbitrul

demolarii
demolarii  •  02 Mai 2018, 14:26

Și arbitri care au dat un penalty în meciul decisiv cu Juventus pentru Real, dar care la situații mai clare avute de Bayern nu a dat nimic contra Real tot în meci decisiv, au avut rolul lor ... Poate aceasta e cauza pentru care Real câștiga trofee europene mai ușor decât pe cele naționale.....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează