INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN 2-2 (4-3 LA GENERAL)

REAL MADRID - BAYERN // VIDEO Benzemagic » A marcat după 5 luni și și-a salvat sezonul! Reacția fanilor la adresa eroului lui Real

FOTO:  Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 02 mai 2018 09:02

Real Madrid e în finala UEFA Champions League după 2-2 cu Bayern Munchen. Scorul la general a fost 4-3, după ce în tur spaniolii au câștigat cu 2-1.

Ambele goluri ale spaniolilor au fost marcate de Karim Benzema. Atacantul contestat deseori de fani în acest sezon a fost ovaționat în picioare de un întreg stadion, la momentul înlocuirii. 

Benzema devenise oaia neagră, nu doar la "naționala" Franței. Marca din ce în ce mai puțin și tot mai rar, rata mult și, oricât ținea la el Zidane, ajunsese în ultimul timp pe bancă lângă antrenor. Contestat des de fani și criticat în presă, Karim Benzema a găsit cel mai bun moment al revanșei. Rezervă la Munchen, francezul s-a deblocat în retur și a marcat după peste 5 luni în Ligă. Chiar o "dublă", cu care a adus la Madrid a treia finală șa rând.

A luat trei ași

În minutul 72, când Zizou l-a schimbat cu Bale, întreg stadionul "Bernabeu" l-a aplaudat în picioare. Uitaseră fanii câți peri albi le-a scos în cel mai slab sezon blanco al lui Benzema. A egalat cu capul, cu un gol de vârf autentic, exact când trebuia să-i taie elanul lui Bayern.

Și apoi a întors rezultatul, lovitură psihologică venită chiar după pauză, profitând de cadoul lui Ulreich, atent și pe fază.

"Am presat portarul și am văzut că nu va bloca mingea. Sunt mereu aici ca să muncesc. Au fost momente grele, dar le-am trecut cu ajutorul fanilor și echipei", a dezvăluit Karim, notat cu trei ași în cotidianul AS. Cel mai bun de pe teren, la egalitate cu Navas! Și-a exteriorizat mult bucuria golurilor, la fel cum făcuse în semifinala trecută, decisă tot de el cu Atletico. 

4 goluriîn semifinalele Ligii a reușit Benzema în 12 meciuri la Real. La fel ca Messi, însă în 13 partide

4 goluri i-a dat Benzema lui Bayern în Ligă, 3 cu Real și 1 cu Lyon. Ținta favorită, la egalitate cu APOEL

11 goluri în 42 de meciuri are Karim în acest sezon blanco, dintre care 4 în Ligă în 8 meciuri disputate

"Mă bucur pentru Benzema. Nu a încetat nicio clipă să muncească și acum a făcut diferența. Merita o astfel de seară și sunt fericit pentru el" Zinedine Zidane, antrenor Real

"Benzema, ești iertat pentru restul sezonului! A făcut cel mai bun meci, după foarte mult timp. Omniprezent în atac, a sărit în ajutorul fundașilor, a lansat numeroase contraatacuti și a creat spații" Marca, ziar spaniol

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  02 Mai 2018, 16:06

Eroul calificarii, ca in majoritatea meciurilor acestei aechipe, a fost ca de obicei arbitrul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează