INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BRAGA

Ce scenariu! Titlularul lui Real Madrid s-a accidentat la încălzire, dar înlocuitorul a devenit erou după numai 6 minute

Kepa Arrizabalaga s-a accidentat la încălzire // foto: Guliver/gettyimages +6   FOTO
Kepa Arrizabalaga s-a accidentat la încălzire // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023 22:15 / Actualizat miercuri, 08 noiembrie 2023 22:23

Kepa Arrizabalaga (29 de ani) s-a accidentat la încălzire înainte de Real Madrid - Braga și a fost înlocuit în primul „11” de Andriy Lunin (24). Ucraineanul a profitat de șansa lui și a salvat un penalty în minutul 6 al meciului.

Pentru Carlo Ancelotti și Real Madrid, bătăile de cap au început încă dinainte de meciul cu Braga.

Kepa Arrizabalaga, pe care „albii” l-au împrumutat în vară ca să-l înlocuiască pe Thibaut Courtois, accidentat grav, a acuzat probleme medicale chiar la încălzire și a fost scos din primul „11” cu doar câteva minute înaintea partidei.

Mihai Pintilii iese la atac: „Nu-l înghit pe nea Gigi, nu le convine!” și pune tunurile pe oamenii-cheie: „Au un dispreț și-o aroganță...”
PRIETENII LUI OVIDIU
Mihai Pintilii iese la atac: „Nu-l înghit pe nea Gigi, nu le convine!” și pune tunurile pe oamenii-cheie: „Au un dispreț și-o aroganță...”

Kepa Arrizabalaga s-a accidentat la încălzire înainte de Real Madrid - Braga

În locul lui Kepa a intrat între buturi ucraineanul Andriy Lunin, care mai jucase două meciuri în acest sezon, 2-0 cu Athletic și 1-3 cu Almeria. Pe bancă rămâne un singur portar, Diego Pineiro del Alamo (19 ani).

Lunin a avut nevoie de doar 6 minute pentru a ieși la rampă. Portughezii au primit penalty după un fault comis de Lucas Vazquez, iar portarul Realului a apărat execuția lui Alvaro Djalo, ghicind colțul ales de fotbalistul spaniol.

8,5 milioane de euroa plătit Real Madrid în 2018 pentru a-l transfera pe Lunin de la Zorya Lugansk

Tot din fotbalul internațional:

Antoine Griezmann i-a lăsat fără cuvinte » Ce face fotbalistul lui Atletico Madrid cu trofeele MVP pe care le primește

Gerard Pique îi „înțeapă” pe rivalii de la Madrid: „Ultima Ligă a Campionilor câștigată de ei a fost un miracol, n-a fost ceva memorabil. Oamenii își vor aminti însă mereu de Barça lui Pep”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează