INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - LIVERPOOL, SÂMBĂTĂ, 21:45, PRO TV, TELEKOM 1, LOOK

Real Madrid - Liverpool. Jucătorii lui Liverpool amenință campioana Europei: ”Putem bate pe oricine!”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 22 mai 2018 09:56

Sadio Mane spune că finala cu Real e cel mai important meci al carierei: ”Au experiență și calitate, dar pe noi nu mai sperie nimeni. Este genial să joc în față alături de Mo și Roberto”.

Cel mai de temut trident ofensiv din Ligă ambalează deja motoarele pentru finala de la Kiev. Real nu trebuie să fie atentă doar la Salah și la Firmino, ci și la Sadio Mané.

Atacantul senegalez o pune în gardă pe Real în privința forței lui Liverpool: "Pentru noi e unul din cele mai importante meciuri al carierei. E adevărat că madrilenii au experiență și calitate, îi respectăm mult, dar ne bazăm pe jucători care pot învinge orice adversar din lume".

Fotbalistul de 26 de ani explică în interviul din AS care sunt atuurile "cormoranilor": "Este genial să joc cu Mo și Roberto alături, fac lucrurile să fie mai simple pentru mine. Se vorbește totuși prea mult despre cei trei din atac, Liverpool e un grup și aici stă forța noastră. Trăim un vis jucând la Kiev, după ce-am pornit din play-off, cu Hoffenheim. Am crezut mereu că vom ajunge până în finală. Vrem să dăm totul să cucerim trofeul". 

19 goluri și 9 assisturi are Sadio Mané în 43 de meciuri din acest sezon la Liverpool, dintre care 9 reușite și o pasă decisivă în 10 jocuri din Ligă

"Sunt fericit, mai ales ca atacant, mă încântă să dau goluri pentru a-mi ajuta echipa. Ne așteaptă un alt meci foarte important și sper să marchez" Sadio Mané, atacant Liverpool

"Nu cunosc cuvântul presiune, mă limitez să-mi fac datoria cât pot eu mai bine. Îmi doresc să câștig și Liga, și Mondialul cu naționala Senegalului" Sadio Mané, atacant Liverpool

3 Ligi după locul 3 în LaLiga

Dintre cele 12 trofee, un sfert au venit după ce Real a terminat campionatul pe locul al treilea, în 1956, 2002 și 2014. Prima oară. Madridul s-a clasat sub Bilbao și Barca și a învins-o pe Reims la Paris. Apoi, a triumfat la Glasgow, cu golul lui Zidane contra lui Leverkusen, după ce în LaLiga a încheiat în urma Valenciei și a lui Deportivo. Iar La Decima, cu Atlético, a fost cucerită după un sezon în umbra lui Atlético și a Barcelonei. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează