INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - MANCHESTER CITY 3-1 (6-5 LA GENERAL)

Guardiola a egalat recordul negativ al lui Mourinho » Ce bornă a atins după Real Madrid - Manchester City

Pep Guardiola // FOTO: Guliver/GettyImages +30   FOTO
Pep Guardiola // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2022 11:06 / Actualizat joi, 05 mai 2022 13:38

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a ratat șansa de a juca o nou finală de Champions League. Real Madrid a câștigat returul semifinalei, 3-1, după prelungiri.

  • În tur, englezii câștigaseră la limită, scor 4-3
  • Real Madrid o va întâlni pe Liverpool în marea finală de la Paris, de pe Stade de France, programată pe 28 mai.

După dubla de poveste cu Real Madrid, Pep Guardiola a egalat un record negativ, deținut de marele său rival, Jose Mourinho, tehnicianul Romei.

„Transformarea” lui Ancelotti + Cum arată dormitorul arbitrului » Cele mai tari meme-uri după Real Madrid - Manchester City
REAL MADRID - MANCHESTER CITY 3-1
„Transformarea” lui Ancelotti + Cum arată dormitorul arbitrului » Cele mai tari meme-uri după Real Madrid - Manchester City

Guardiola a egalat recordul negativ al lui Mourinho

Guardiola, câștigător de Champions League în 2009 și 2011, a ajuns la 6 eliminări în semifinalele. Actualul antrenor al lui City a mai pierdut în semifinale în 2010 și 2012, când era la Barcelona, și în 2014, 2015 și 2016, când o pregătea pe Bayern Munchen.

Manchester City, eliminată din nou în semifinale de Real Madrid

Pentru echipa britanică a fost a treia semifinală de Champions League în care a ajuns. În sezonul 2015-2016, City era eliminată de Real Madrid, la fel ca în acest sezon. În sezonul trecut, City a ieșit victorioasă din semifinale, 2-0 și 2-1 cu PSG, pierzând însă finala, 0-1 cu Chelsea.

Concluziile lui Pep Guardiola după Real Madrid – Manchester City

La finalul partidei de pe „Santiago Bernabeu”, Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a încercat să-și explice ce s-a întâmplat în ultimele minute ale timpului regulamentar, când englezii au încasat două goluri.

„Acum am fost foarte aproape. În cea mai mare parte a timpului, am fost în control. Jucam bine, am avut ocazii, una foarte mare prin Grealish. Da, e adevărat că ei dădeau mereu impresia că vor crea pericol.

Înainte de primul gol, nu eram chinuiți de cei de la Madrid. Jucam mai bine și au întors scorul. Am avut jocul în control, dar Real a dus mulți oameni în față și a reușit golurile. Știam că nu suntem încă în finală, dar eram aproape. Mai erau două minute. În prima parte ne-a lipsit ceva, nu am avut continuitate. În a doua repriză, când jucam mai bine, am reușit să marcăm. Acum trebuie să ne ridicăm jucătorii. 

Asta se întâmplă în sport. Acea senzație de a fi atât de aproape. Înainte de final, eram extraordinari. Dar contează golurile, iar ei au marcat unul în plus. Au făcut 2-1, au marcat din penalty și s-a terminat”, a spus Pep Guardiola, potrivit Marca.

VIDEO Reacția jucătorilor lui Real Madrid după calificarea în finala Champions League

Citește și: 

Salah, mesaj la miezul nopții pe Twitter, după calificarea lui Real Madrid în finala UCL » Ce le-a transmis spaniolilor

„Revelația” lui Carlo Ancelotti: „S-a întâmplat ceva foarte ciudat în această ediție a Ligii Campionilor” + Filmarea pusă în vestiar: „Mai lipsește una”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează