INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID

REAL MADRID // Marcelo, declarații înfiorătoare despre finala Champions League din 2018: „Nu mai puteam să respir! Mi-am ros unghiile până când nu le mai aveam”

Articol de GSP - Publicat joi, 31 octombrie 2019 15:30

Marcelo (31 de ani) a declarat că a suferit un atac de panică înainte de finala UEFA Champions League din anul 2018, Real Madrid - Liverpool 3-1.

Nu puteam să mai respir. Asta se întâmpla în vestiar, chiar înainte de finala Champions League din 2018, cu Liverpool. Simțeam ca și cum aveam ceva în piept, era o presiune imensă. Nu mă refer la emoții, aici era vorba despre altceva. Simțeam cum urma să mă sufoc.

Totul a început cu o seară înainte de meci. Nu puteam mânca și nu puteam dormi. Mă gândeam doar la meci și îmi rodeam unghiile. M-am trezit într-o dimineață, înainte de finală, și unghiile mele nu mai erau”, a declarat Marcelo pentru The Players Tribune.

„Pentru mine, cea mai mare presiune a fost înainte de acel meci cu Liverpool. Poate oamenii vor considera că este ciudat. Deja câștigasem competiția asta de două ori la rând, iar toată lumea voia ca Liverpool să câștige, deci care ar fi fost problema?

Ei bine, când ai șansa de a scrie istorie, simți greutatea lucrurilor. Nu am mai simțit vreodată așa ceva, deci nu știam ce se petrece. Mă gândeam să chem un doctor, dar îmi era teamă că nu mă va lăsa să joc.
 

Voiam să scriu istorie și îmi doream ca puștii din Brazilia să se uite la mine cum mă uitam eu la Roberto Carlos. Voiam să își lase părul mare datorită mie”
Marcelo, fotbalist Real Madrid

4 Ligi ale Campionilora câștigat Marcelo cu Real Madrid

20 de trofee a cuceritMarcelo alături de Real, în total

36 de goluri și 91 de pase decisiveare Marcelo pentru formația „blanco”, în 493 de meciuri oficiale

VEZI ȘI:

REAL MADRID - LEGANES 5-0 // FOTO+VIDEO Revelaţia Rodrygo » Puștiul de doar 18 ani care a deschis scorul, lăudat în presa spaniolă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  31 Octombrie 2019, 18:05

un monstru. insa nu un monument. ca lectie de viata, sa ne amintim ca a avut si el niste simulari grosolane in cariera. mno, din asta invatati si voi ce puteti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează