INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPARTA PRAGA - STEAUA 1-1

Reghe a dezmințit varianta prezentată inițial de Steaua, că Bourceanu ar fi rămas în afara lotului din cauza unui transfer iminent: "Joacă în play-off"

Articol de - Publicat joi, 28 iulie 2016 00:00

Steliștii au uitat să-l treacă pe Bourceanu pe lista de Champions League și mijlocașul a făcut degeaba deplasarea la Praga.

Gazeta a dezvăluit încurcătura în ediția de miercuri. Roș-albaștrii au căutat să salveze aparențele cu discursul de după jocul din Cehia.

Bourceanu ar fi avut o ofertă și de aceea nu ar mai fi fost trecut pe listă, știindu-se că va pleca oricum. O explicație neclară, în condițiile în care în lot au apărut Varela, plecat între timp la PAOK Salonic, deci un jucător aflat mai aproape de un transfer decât a fost Bourceanu. Sau Lucian Filip, un mijlocaș accidentat la ligamentele genunchiului, o problemă care-l face indisponibil pentru o perioadă lungă.

Reghecampf a admis până la urmă că Alex va fi adăugat pe listă pentru faza următoare a cupelor europene, când Steaua va avea dreptul să înscrie un lot nou: "Va juca din play-off. L-am luat cu noi pentru că trebuie să se pregătească, să rămână în lot".

24 jucătoria înregistrat Steaua în lotul pentru turul al treilea preliminar al Champions League. A uitat de Bourceanu, dar a completat lotul cu copii de la echipa a doua, unii dintre ei fără vreo prezență în Liga 1

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Iulie 2016, 01:34

dupa mitrea,daca ar fi adusi cei 2,si macar unul dintre boldrin,amorim,budescu,texeira,atunci echipa chiar are sanse sa ia titlul si sa mearga cat mai sus in Europa,dar vorbe au fost si vor ramane doar vorbe si vrajeli,plus ca ,ca de obicei se transfera dupa perioada pregatirii din vara

zizu
zizu  •  28 Iulie 2016, 11:05

dl prodan e mai mincinos ca si becali....sau decat nevasta sa! minte de ingheata apele.... mare antrenor e el...dar nu stiu daca si fara becali in spate...:)

manutd.steaua
manutd.steaua  •  28 Iulie 2016, 10:29

ce pacat...tot speram sa dea gigi 100 de mii cuiva sa-l ia,ca asta chiar merita sa fie dat impreuna cu un sac de bani,sa nu mai calce la echipa!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează