INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEGIA - STEAUA 2-2

Reghe cere întăriri : "Mai avem nevoie de 2 sau 3 oameni" » Ce spune despre posibilitatea de a aduce pe cineva de la Legia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 28 august 2013 00:36

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a recunoscut că echipa ar mai avea nevoie de cîţiva jucători pentru a face faţă în grupele UEFA Champions League.

"Avem nevoie de 2-3 jucători, mai ales că va pleca Vlad Chiricheş. Nu ştiu dacă avem puterea de a cumpăra pe cineva de la Legia, mai ales la ceea ce se întîmplă acum la acest club.

Vedem în viitorul apropiat pe cine putem aduce", a spus Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă de la finalul partidei.

Steaua s-a calificat în grupele Champions League după ce a remizat la Varşovia în returul cu Legia, scor 2-2, după ce în primul meci fusese 1-1.

Roş-albaştrii vor încasa minim 30 de milioane după această calificare, însă şi de pe urma transferului lui Vlad Chiricheş la Tottenham, de unde vor veni 9,5 milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (85)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  29 August 2013, 11:59
Postat de euoltean pe 28 August 2013, 03:57

Amice, fara Cristea in repriza a doua Steaua pierdea calificarea! A intrat Cristea-damblaua lui Becali- si a reglat tot jocul la mijloc, tinut mingea, joc perfect cu piovaccari etc etc, Steaua a castigat in maturitate. Din intamplare sau calculate, lucrurile au evoluat perfect pt Steaua: prima repriza entuziasm , viteza si goluri, a doua maturitate si tinut de rezultat. Bravo, felicitari jucatorilor si antrenorilor. Si lui Bourceanu, fotbalist remarcat de Ilie Balaci cand NIMENI nu vedea in el un fotbalist.

si asta e adevarat !

ovi81ugw
ovi81ugw  •  28 August 2013, 23:20

chiar asa ...18 sa fie mai mare decåt 30?...auzi acolo minim 30

skrilla
skrilla  •  28 August 2013, 09:00
Postat de steregr pe 28 August 2013, 08:34

imi place cum pana acum toti papagalii spuneau ca Steaua va pierde cu scor de neprezentare in Polonia, iar azi spun ca Steaua a jucat contra unei echipe de gloabe...taiati-va mah baieti de-a lungul venei sa va fie mai usor

Impotriva unei echipe de gloabe?Si cu toate acestea scorul a fost de egalitate. :)

Vezi toate comentariile (85)
Comentează