INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BASEL - STEAUA, AZI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Reghe va decide cu cîteva ore înainte de start perechea lui Bourceanu la "închidere" » Cine e favorit, cum arată primul "11"

Articol de - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 noiembrie 2013 22:26

Steliştii au o senzaţie de deja vu la Basel, situaţia seamănă cu cea de la Varşovia.

Atunci Chiricheş era accidentat şi s-a sperat în zadar în recuperarea lui miraculoasă, de data aceasta, personajul principal e Pintilii. Mijlocaşul s-a accidentat în urmă cu 14 zile, iar Reghecampf a crezut că internaţionalul român va fi recuperat pînă la meciul cu elveţienii. Totuşi, aseară, tehnicianul a admis că mijlocaşul central are şanse infime de a evolua.

"Pentru noi, Pintilii e un jucător foarte important, dar din păcate în ultimele săptămîni nu s-a antrenat la capacitate normală. E foarte greu să fie titular", a spus Reghecampf. La antrenamentul oficial, mijlocaşul ce va împlini sîmbătă 29 de ani a apărut cu coapsa dreaptă prinsă cu faşă elastică şi nu s-a întrebuinţat prea mult la exerciţii. Pentru a-l înlocui pe Pintilii, Reghe are la dispoziţie două soluţii: Lucian Filip sau Andrei Prepeliţă. Primul e favorit, antrenorul Stelei apelînd şi în alte rînduri la el atunci cînd Pintilii a mai fost indisponibil.


"În zece zile am avut trei meciuri, am spus că vor fi cîteva schimbări faţă de meciul de la Braşov şi probabil că aşa va fi"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

"Chipciu nu e sută la sută pregătit, dar chiar şi aşa e un fotbalist care ne poate ajuta. Eu sper ca el să se recupereze cît mai repede din punct de vedere fizic pentru că avem nevoie de el"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

"Lipsa lui Pintilii se simte pentru că e un fotbalist titular şi la Steaua, şi la echipa naţională. Mister va decide dacă va evolua sau nu. Personal, mi-aş dori ca el să joace, dar, dacă nu va putea, sper ca acela care-l va înlocui să se ridice la nivelul lui"
Ciprian Tătăruşanu, portar Steaua

593892-caseta.jpg

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (19)
bomboanecumenta
bomboanecumenta  •  06 Noiembrie 2013, 14:13
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ba! Esti cel mai prost postaci pe care l-am vazut vreodata. Ca sa stii...!

lapusneanul
lapusneanul  •  06 Noiembrie 2013, 10:30
Postat de asc21 pe 06 Noiembrie 2013, 10:08

Nu-l baga in seama, e dinamovist si ii este rusine sa puna emblema la avatar. Mai are si tupeu sa zica ca noi nu trebuie sa deschidem gura, tocmai el dinamovistul.

tu suferi de mania persecutie, cati useri stelisti nu au la avatar sigla lui dinamo sau invers ? cum critica unul steaua , gata, e dinamovist sau rapidist........poate tine cu Botosani , de unde stii tu, ce daca are red in nick, gata e dinamovist ?

asc21
asc21  •  06 Noiembrie 2013, 10:08
Postat de speedy73 pe 06 Noiembrie 2013, 10:04

hai sa ne amintim cum i-a batut cfr pe braga, vrei? nivelul fotbalului romanesc este extrem, extrem de jos fata de CL. nici o echipa nu poate scoate mai mult de 3-4 puncte fara noroc. nu ca norocul ar fi ceva rau. dar cfr-ul l-a avut anul trecut, steaua anul asta nu. repet, dpdv tehnico-tactic cfr nu a aratat anul trecut nimic in plus fata de ce arata steaua. au fost mai concentrati si nu au facut gafe in aparare (bravo lor pt asta, e un mare merit), dar forma lui felguieras a tinut de noroc (ca doar nu andone sau muresan au facut sa apere senzational in ambele meciuri cu braga), iar in rest au stat in realizarile pe contra-atac ale lui bastos si sougou. iar MU a jucat cu rezervele

Nu-l baga in seama, e dinamovist si ii este rusine sa puna emblema la avatar. Mai are si tupeu sa zica ca noi nu trebuie sa deschidem gura, tocmai el dinamovistul.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează