INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BASEL - STEAUA 1-1

Reghecampf crede că jucătorii lui s-au expus prea mult în meciul cu Basel: "Ce rost avea să mai riscăm?"

Tănase a dat de multe ori impresia că poate rezolva meciul, însă s-a pierdut în fața porții adverse, ratînd șansa unui 2-0 ce ar fi adus victoria românilor // Foto: Ștefan Constantin (Basel)
Tănase a dat de multe ori impresia că poate rezolva meciul, însă s-a pierdut în fața porții adverse, ratînd șansa unui 2-0 ce ar fi adus victoria românilor // Foto: Ștefan Constantin (Basel)

Articol de - Publicat joi, 07 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 noiembrie 2013 01:16

Reghe n-a înţeles de ce echipa lui nu a tras de timp în momentele din final şi s-a expus în faţa lui Basel.

- Domnule Reghecampf, cum vă simţiţi după ce aţi ratat victoria în ultima clipă?
- E foarte greu pentru noi acest moment. Am avut o şansă incredibilă de a lua toate punctele. E şi greu de analizat.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

- Ce a fost greşit?
- Nu avea rost pe final să forţăm în continuare, să riscăm pentru 2-0. Trebuia să ţinem de minge şi de avantajul pe care-l aveam. A fost lipsă de experienţă şi de maturitate.

- Faza din final a fost singura umbră din jocul echipei dumneavoastră?
- Eu zic că am făcut un meci destul de bun. Bun, chiar! Dar cînd faci asemenea greşeli în minutul 91...

- Matematic, ar mai exista şanse. Mai speraţi?
- E normal să mai credem. Dar va fi foarte greu, ar trebui s-o batem pe Schalke şi să nu pierdem la Londra cu Chelsea, condiţii greu de îndeplinit. Însă credem şi luptăm în continuare.

- Ce le-aţi transmis jucătorilor?
- Sînt mîndru de jucătorii mei, au arătat devotament, sacrificiu şi au jucat bine. Le-am mulţumit.

- Dar aţi avut şi reproşuri, imediat după meci...
- Am discutat pe teren faza din care am primit gol, era normal s-o comentăm, eram nervoşi cu toţii.

"E un punct excelent pentru noi. Steaua e o echipă organizată. În tur nu a jucat foarte bine, însă astăzi s-a descurcat peste aşteptări. Bourceanu e un jucător mai mult decît bun, plimbă mingea extraordinar. Să fiu sincer, Steaua merita victoria în această seară, dar fotbalul nu e o ştiinţă exactă" ( Serey Die, la DolceSport)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
nicco
nicco  •  07 Noiembrie 2013, 22:05

Reghekampf-ul manelist vorbeste de parca n-ar fi fost pe banca antrenorului la meci! Are tupeu Reghe Minune....

theo_s
theo_s  •  07 Noiembrie 2013, 13:08

Este incredibil ce spune Reghecampf: echipa trebuia "sa tina de minge"; ceea ce e incredibil, fiindca sportul fotbal este, incredibil, un sport cu 2 faze: aparare si atac, deci, incredibil, faza "sa tinem de minge" nu e din acest sport incredibil, fotbalul. Daca s-ar uita la meciuri de fotbal la TV ar vedea cum, incredibil, echipele din Anglia si Germania, chiar cand nu au nevoie sa mai dea gol, continua sa atace, fapt, desigur, incredibil. Aceasta se explica prin ce au invatat la juniori si scoala de antrenori: ca fotbalul e un sport cu 2 faze, etc. etc.

saxon
saxon  •  07 Noiembrie 2013, 11:01

Reghe nu e un mare antrenor dar e in fire romanilor si a Stelei in general sa-si umfle antrenorii, jucatorii posibilitatile si sansele. Cand diferentele dintre exagerarile lor si realitatea crunta ies la iveala, se cauta mereu scuze, uneori penibile. Ca Reghe a jucat cu Pintili nerefacut nu zice si uite asa echipa a jucat in 10 din start si s-a stricat si o schimbare, macar strategica, pe final, la tragerea tiimpului. Pe urma Tanase...zero barat tot meciul. Ganditi-va ca. Basel a fost o umbra aseara dar asa iti dai seama si unde e Steaua daca n-a reusit sa bata. Reghe e furios ca echipa n-a tras de timp pe final. Daca o facea si lua gol era iar furios. Pentru ca s-a mai intamplat si asta.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează