INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR / GRUPA E / BENFICA - BAYERN 0-2

Renato Sanchez, primul gol la Bayern chiar împotriva fostei echipe: ”I-am zis 'Fă-o, ești acasă, în familia ta'! Mi-aș fi dorit să dea două goluri”

Articol de - Publicat joi, 20 septembrie 2018 11:25

A fost nevoie să treacă mai bine de doi ani de la transferul de 35 de milioane de euro pentru ca Bayern să vadă pe ce-a cheltuit o mică avere.

Câștigătorul " Golden Boy" în 2016 a avut nevoie de 963 de minute să înscrie primul gol în tricoul bavarezilor, bijuterie, după un contraatac uluitor, început și închis de Renato Sanches!

O reușită aplaudată în picioare de foștii săi fani de la Benfica, unde mijlocașul de 21 de ani a învâțat fotbalul.

"Nu l-am luat ca ghid"

Probabil că fără accidentarea de sâmbătă lui Tolisso ar fi rămas tot rezervă. Dar Niko Kovac a avut un plan pentru portughez, oferindu-i primul meci sub comanda sa chiar pe "da Luz". "L-am pregătit de după-amiază. I-am zis «Fă-o, ești acasă, în familia ta!». Mi-aș fi dorit să marcheze chiar două.

Performanța lui în absența lui Thiago Alcantara a fost excelentă. E un jucător magnific, plin de calități. Când am plecat de la Munchen l-am avertizat că nu-l iau ca ghid turistic. N-a reușit să se adapteze în doi ani, dar acum este pregătit și fizic".

Nu s-a bucurat la gol

Sanches a primit mingea recuperată de bavarezi de la Robben, cu călcâiul. A plecat într-o cursă fantastică, a pierdut pe drum doi adversari, care nu l-au putut faulta, și i-a pasat lui James Rodriguez, care învăluise pe stânga, iar columbianul i-a centrat perfect în careul mic.

"O nebunie. Nu am văzut niciodată așa ceva. Sunt fericit pentru el, a făcut un meci mare, jos pălăria!", a mărturisit Kimmich. "A făcut bine că n-a sărbătorit, dar cred că și foștii săi suporteri s-au bucurat", a completat directorul executiv Karl-Heinz Rummenigge. 

"Aplauzele primite pentru golul reușit de la întregul public al Benficăi, prima sa familie, sunt extrem de rare și trebuie să le mulțumesc suporterilor portughezi pentru gest" Niko Kovaci, antrenor Bayern

1 golîn 27 de meciuri are Renato Sanches pentru Bayern. În sezonul trecut, în care a fost împrumutat pentru 8,5 milioane E la Swansea, a reușit un assist în 15 partide

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează