INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN

Resemnare la PSG după 0-2 cu Bayern: „Ăsta e maximum pentru noi, ne-au dominat tactic”

Messi, doborât de Bayern, foto: Guliver/gettyimages
Messi, doborât de Bayern, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 09 martie 2023 12:14 / Actualizat joi, 09 martie 2023 12:37

Kylian Mbappé a recunoscut limitele lui PSG: „Am pierdut în fața unei echipe mari, construite să câștige Liga, iar acum tot ceea ce mai contează este titlul în Ligue 1”.

Pentru a doua oară la rând, PSG părăsește devreme Liga, eliminată în „optimi" fără să înscrie în dubla manșă (0-3 la general)! A șaptea înfrângere din 13 dueluri cu Bayern a fost digerată greu de starurile lui Christophe Galtier, neutralizate miercuri, la Munchen, de campioana Germaniei, în frunte cu Kylian Mbappé și Leo Messi.

Poza răvășitoare cu care Cosmin Achim a obținut bani de la fosta iubită pentru a-și plăti datoriile la cămătari: „Plâng și tremur tot” + „A trebuit să aleg între viața mea și a lui”
GSP LIVE
Poza răvășitoare cu care Cosmin Achim a obținut bani de la fosta iubită pentru a-și plăti datoriile la cămătari: „Plâng și tremur tot” + „A trebuit să aleg între viața mea și a lui”

Cum se resemnează PSG: „Ne rămâne titlul”

Atacantul francez, golgheterul all-time al parizienilor, era afectat de rezultat, dar conștient că s-a calificat formația mai bună: 

„Trăiesc încă o dezamăgire. Până când? Nu știu, însă am pierdut în fața unei echipe mari, construite să cucerească Liga. Nu ne mai rămâne acum decât să ne salvăm sezonul în campionat, pe care sper să îl câștigăm. Trebuie să ne punem singuri întrebări și să găsim explicații. Deocamdată ăsta e maximum pentru noi! Dacă îmi voi reconsidera viitorul? Nu discut decât la sfârșitul stagiunii despre acest lucru".

Messi 3, Verratti 2

Cotidianul L'Equipe i-a reproșat că nu a făcut diferența: „A fost temut de bavarezi, însă a găsit un adversar puternic în Dayot Upamecano și nu s-a descurcat. A înșelat așteptările și n-a aprins focul ofensiv. A fost nervos, deloc în apele lui, parcă legat de mâini și de picioare, deși este liderul echipei". A primit nota 3, la fel ca Messi, doar Verratti fiind mai slab (2).

Și Messi a fost de nerecunoscut în Bavaria. Argentinianul este eliminat din competiție pentru a treia oară consecutiv în faza "optimilor", sezonul trecut cedând în fața lui Real, iar în 2020-2021, când era la Barcelona, pierzând cu PSG.

Christophe Galtier: „Bayern a obținut o victorie tactică”

Christophe Galtier a admis că Bayern s-a impus tactic și că planul de joc al parizienilor n-a funcționat, bavarezii tăind punțile între Messi și Mbappé: 

„Obiectivul era să deschidem noi scorul și să punem presiune pe adversar. Totul a devenit mult mai greu după ce am primit gol. Kylian a scăpat de vreo 2-3 ori până la pauză, dar n-a putut fructifica ocaziile".  

Suntem terminați! Nu vom câștiga niciodată Liga. O echipă întreagă fără ouă. Am făcut 6 ore pe drum ca să fiu făcut praf. Am fost zero. Messi, inexistent. Un sezon de rahat!

- Johan, fan PSG

5 din ultimele 7 participăriîn Ligă s-au încheiat pentru PSG în "optimi". Cel mai departe a ajuns în 2019-'20, cedând în finala cu Bayern (0-1) 122 km au parcurs în teren în total jucătorii lui Bayern față de doar 113,1 km, cât au adunat miercuri cei de la PSG, în returul de la Munchen

Citește și: 

OUT din Ligă, sunt gata să fie dați afară: „E posibil să fiu demis înainte de finalul sezonului”

GALERIE FOTO Un spectator a intrat pe teren și a sprintat direct către Messi » Starul de la PSG n-a mai apucat să facă nimic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
scorpio2808
scorpio2808  •  09 Martie 2023, 16:28

Cred ca Jorge Campos asta a pierdut meciul in momentul cand le-a dat drumul lui Paredes, Idrissa Gueye, Icardi, Choupo-Monting si a adus in loc pe Ruiz, Soler, pe copilul asta de 17 ani Zaire - care s-a miscat binisor aseara dar nu suficient, Biatshiabu care l-a pus intr-o pozitie imposibila pe Verratti la primul gol, Ekititake, Renato Sanches. Nici unul dintre ei titulari de drept. Vrei sa joci cu cei mai buni, ai nevoie de cei mai buni, aseara PSG avea nevoie sa tina de minge, sa-i dea posibilitate lui Messi sa-l puna in valoare pe Mbappe. A fost si ghinion cu Kimpembe accidentat cu Marsillia, Marquinios care s-a lovit la coasta tot atunci si nu a putut continua aseara, Hakimi care a revenit aseara fara minute inaintea unui meci atat de important. Si ghinion cu doua lovituri de cap ale lui Ramos care n-au intrat in poarta + lesinatul de Vitinha care nu da gol cu poarta goala. Dominare tactica, pfffff!!!!!! LIPSA DE VALOARE LA MIJLOCASI CARE NU SUNT IN STARE SA PASEZE SUB PRESIUNE. Asta se intampla cand unul ca Jerry Krause vrea sa-si puna amprenta asupra lotului punand interesele lui mai presus de ale echipei.

cosmo
cosmo  •  09 Martie 2023, 14:22

Bayern uber ales! *** șeicii Saint germain!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

enigmaticul
enigmaticul  •  09 Martie 2023, 12:52

Dar Muppet ce zice, ”Ici est Paris” sau au zis nemții ”Das ist Munchen” ?? Poate măcar acum a înțeles qatarezul că nici dacă ar mai investi 7 mld. $, tot nu va câștiga Liga!! Nu-i suficient să ai bani, îți mai trebuie și ....cap. Plătește gloabele alea cu sute de milioane, doar să câștige campionatul, dar și ăsta rămâne cu semnul întrebării .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează