INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - SCHALKE 3-4 (ÎN TUR 2-0)

Revolta copiilor » Cei mai tineri marcatori nemţi în Champions sînt de la Schalke: Draxler, Meyer şi, acum, Sane!

Leroy Sane, marcînd marţi la Madrid cu o execuţie perfectă
Leroy Sane, marcînd marţi la Madrid cu o execuţie perfectă

Articol de - Publicat joi, 12 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 12 martie 2015 00:04

Marţi, pe "Bernabeu", albaştrii au avut trei jucători de 19 ani în echipă: portarul Wellenreuther, playmakerul Meyer şi atacantul Sane. Plus Goretzka, 20 de ani.

Cei mai buni jucători ai lumii, învinşi de nişte copii. În afara lui Huntelaar (31), Schalke n-a mai avut nici un jucător de 30 de ani pe teren. Iar legea au făcut-o "piticii".

Max Meyer, spiriduşul care creează tot jocul ofensiv al albaştrilor, i-a ameţit pe madrileni în raidurile sale, o demonstraţie de viteză şi tehnică. După o asemenea cursă, a şutat puternic de la marginea careului în minutul 40, surprinzîndu-l pe Casillas, care a respins exact în calea lui Huntelaar la golul de 1-2.

Leroy Sane a fost însă revelaţia serii. Intrat pe teren după o jumătate de oră, în locul accidentatului Choupo-Moting, atacantul care a împlinit 19 ani în ianuarie i-a arătat lui Casillas o folha seca de clasă, în stilul Cristiano Ronaldo.

Mingea i-a trecut spaniolului prin faţa ochilor, a rîs de un campion mondial şi european sedus de traiectoria neobişnuită şi s-a ascuns în plasa Madridului. A fost primul şut pe poartă al atacantului, în minutul 57. La debutul în Champions League.

Schalke are un dar special: lansează numai puşti de mare calitate în atac. Cei mai tineri trei marcatori nemţi din Ligă sînt ai săi! Julian Draxler, accidentat acum, Leroy Sane şi Max Meyer.

"A învăţat de la Cristiano"
Leroy Sane, internaţional U19, este fiul fostului fotbalist senegalez Souleymane Sane, 54 de ani, şi al Reginei Weber (51), ex-campioana Germaniei la gimnastică ritmică. Întrebat dacă a "furat" de la el folha seca, tatăl a răspuns amuzat: "Sigur, nu! Eu n-am marcat niciodată din afara careului. A învăţat de la Cristiano acea execuţie".

8 meciuri oficiale a jucat Leroy Sane în tricoul albastru al lui Schalke

3 şuturi a avut pe poartă Huntelaar la Madrid: două goluri şi o bară!

10 mingi cadrate a avut Schalke marţi; Real, numai 9 şuturi pe poartă

654730-marcatori-nemti-liga.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează