INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ELVEŢIA

Rezultate în oglindă pentru Basel şi Steaua » Ambele au remizat, 1-1, cu echipe nou-promovate

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 02 noiembrie 2013 23:02

Adversara de miercuri din Liga Campionilor a Stelei, FC Basel, nu a reuşit nici ea să cîştige în faţa unei nou promovate, lucru "reuşit" şi echipa lui Laurenţiu Reghecampf.

Formaţia antrenată de Murat Yakin a scos doar un punct din deplasarea de la Aarau, echipă nou-promovată în Elveţia, scor 1-1.

Mai mult, condusă din minutul 50 după golul reuşit de Hallenius, FC Basel a egalat în ultimul minut de prelungire, graţie reuşitei lui Streller.

Ca şi Steaua, Basel este pe primul loc în Elveţia, însă poate ceda şefia dacă Grasshoppers va învinge mîine pe teren propriu Young Boys.

Echipa folosită de Basel: Sommer - Xhaka, Ajeti, Ivanov, Voser (Pak 82) - El Nenny (Dias 58), Die - Frei, Emilio Delgado (Degen 69), Salah - Strelller

FC Basel - Steaua este miercuri, de la ora 21:45, în direct la Digi 1, Dolce 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  03 Noiembrie 2013, 05:18

Oare si Basel a primit 11 m aiuirea ? US 25 cu Deaconu-scaparici ( cred ca asa se zice la bricheta pe la Miercurea Sibiului - Ghitza ciobanul stie mai bine ... ) in frunte ... Daca si cu Corona trebuie impinse de la spate de fluierasi ... te miri ca fac un punct in Europa ...

kevms75
kevms75  •  02 Noiembrie 2013, 23:42

Daaaa, sper sa fie un rezultat in oglinda si in retur!!!......

Vezi toate comentariile (2)
Comentează