LIGA CAMPIONILOR  ·  LIBER DE LA VAN GAAL

"Ribery poate să plece! O să luăm un sac de bani pe el"

Articol de — Miercuri, 10 Martie 2010, 00:00

Antrenorul olandez a dat un prim răspuns la întrebarea legată de viitorul mijlocaşului francez. A doua zi după calificarea în "sferturile" Ligii, obţinută dramatic la Florenţa, Louis van Gaal l-a "eliberat" pe Franck Ribery: "E o situaţie delicată şi dificilă. Dacă vrea să plece, trebuie să-l vindem acum, pentru că Bayern ar face un sac de bani de pe urma lui".

 

Tehnicianul batav a explicat dilema în care se află: "Dacă îl privesc cum s-a antrenat ca un nebun ca să intre în meciul cu Fiorentina, aş zice că rămîne la noi. Dar dacă citesc apoi imediat declaraţiile lui din ziare, cred că se va transfera". Ribery a anunţat la începutul săptămînii că va lua o decizie asupra viitorului său în 2-3 săptămîni. Real Madrid, FC Barcelona, Chelsea şi Juventus sînt doar patru dintre marile cluburi interestate de francezul al cărui contract cu bavarezii expiră la finele sezonului 2010-2011.Dialog halucinant între un bărbat și o călugăriță: ”Tu ai nevastă, ai copii, ce-ți trebuie Elena?” Video

Libertatea

Comentarii (1)

doriansky  •  10 Martie 2010, 19:32

BRAVO! Asa da! Cu o astfel de atitudine fata de jucatori, oricare ar fi numele si prestatia lor la un anumit moment, se face dovada clara ca un brand de talia BAYERN se respecta. Asa trebuie procedat mai ales daca te pretinzi un club cu pretentii, pentru care jucatorul(i) sunt doar niste angajati care trebuie sa joace fotbal cel putin pe masura pretentiilor financiare pe care le au. MUNCHEN!!

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga

Leipzig - Hertha Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

St. Pauli - Heidenheim

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bochum - Holstein Kiel

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Fortuna Dusseldorf - Schalke 04

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Hoffenheim - Koln

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga

Union Berlin - Mainz

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Bundesliga

Augsburg - Padeborn

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1