INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIBER DE LA VAN GAAL

"Ribery poate să plece! O să luăm un sac de bani pe el"

Articol de - Publicat miercuri, 10 martie 2010 00:00

Antrenorul olandez a dat un prim răspuns la întrebarea legată de viitorul mijlocaşului francez. A doua zi după calificarea în "sferturile" Ligii, obţinută dramatic la Florenţa, Louis van Gaal l-a "eliberat" pe Franck Ribery: "E o situaţie delicată şi dificilă. Dacă vrea să plece, trebuie să-l vindem acum, pentru că Bayern ar face un sac de bani de pe urma lui".

 

Tehnicianul batav a explicat dilema în care se află: "Dacă îl privesc cum s-a antrenat ca un nebun ca să intre în meciul cu Fiorentina, aş zice că rămîne la noi. Dar dacă citesc apoi imediat declaraţiile lui din ziare, cred că se va transfera". Ribery a anunţat la începutul săptămînii că va lua o decizie asupra viitorului său în 2-3 săptămîni. Real Madrid, FC Barcelona, Chelsea şi Juventus sînt doar patru dintre marile cluburi interestate de francezul al cărui contract cu bavarezii expiră la finele sezonului 2010-2011.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
doriansky
doriansky  •  10 Martie 2010, 19:32

BRAVO! Asa da! Cu o astfel de atitudine fata de jucatori, oricare ar fi numele si prestatia lor la un anumit moment, se face dovada clara ca un brand de talia BAYERN se respecta. Asa trebuie procedat mai ales daca te pretinzi un club cu pretentii, pentru care jucatorul(i) sunt doar niste angajati care trebuie sa joace fotbal cel putin pe masura pretentiilor financiare pe care le au. MUNCHEN!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează