INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHAMPIONS LEAGUE

Jucătorul care l-a uimit pe Rio Ferdinand: „Ce face el nu s-a mai văzut în fotbal. Nici măcar Gerrard, Lampard sau Scholes nu făceau așa ceva pe teren”

Rio Ferdinand/ foto Imago Images
Rio Ferdinand/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2022 11:55 / Actualizat joi, 06 octombrie 2022 12:36

Jude Bellingham (19 ani), mijlocașul englez de la Borussia Dortmund, l-a impresionat pe Rio Ferdinand (43 de ani), fostul fundaș al lui Manshester United și, în prezent, analist TV în Marea Britanie.

Bellingham a fost căpitanul Borussiei în victoria cu Sevilla, scor 4-1, din Liga Campionilor. Internaționalul englez a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă pentru Guerreiro.

Erling Haaland, cifre extraterestre: i-a depășit pe Luis Suarez și Rivaldo în Liga Campionilor! Ce spune Guardiola de clauza lui de reziliere
MANCHESTER CITY
Erling Haaland, cifre extraterestre: i-a depășit pe Luis Suarez și Rivaldo în Liga Campionilor! Ce spune Guardiola de clauza lui de reziliere

Rio Ferdinand, impresionat de Jude Bellingham

„Ce face el, la vârsta lui, și în poziția de mijlocaș, nu s-a mai văzut în fotbal. Nici măcar colegii mei de generație, Gerrard, Lampard și Scholes nu făceau asta. Nici cei de dinaintea lor, Patrick Vieira sau Roy Keane. 

Bellingham încă mai are de crescut și de demonstrat pe o perioadă mai lungă de timp, dar cei menționați nu jucau precum el la vârsta asta. Este decisiv în fiecare meci, este căpitanul unei asemenea echipe, este pachetul complet. Mental, acest copil este o bestie, fără dubii”, a declarat Rio Ferdinand la microfonul BT Sport, citat de Daily Mail.

Bellingham, 3 goluri în 3 meciuri de Champions League

Golul cu Sevilla a fost a treia reușită consecutivă a lui Belllingham în Liga Campionilor. El a marcat și cu Manchester City (scor 1-2), și cu FC Copenhaga (scor 3-0). În Bundesliga nu a reușit să marcheze în acest sezon, dar a ieșit în evidență prin prestațiile solide de la mijlocul terenului.

Deși are doar 19 ani, Bellingham are 17 meciuri în naționala de seniori a Angliei. 

90 de milioane de euroeste cota lui Bellingham, potrivit transfermarkt.com

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Starul transferat de Liverpool pentru 75 de milioane de euro șochează: „Sincer? Nu înțeleg nimic din ce spune Klopp”

Mourinho, la o victorie de istorie » Îl poate depăși pe Alex Ferguson dacă Roma o bate pe Betis

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  06 Octombrie 2022, 15:22
Postat de gazistu pe 06 Octombrie 2022, 12:46

Totusi, cine-i Jude Bellingham?

sau in cuvintele lui Matt Walsh: But, what is a women?..lol

Jean33
Jean33  •  06 Octombrie 2022, 15:07

pai n-are nicio importanta cine e ... ca noi oricum n-o sa ajungem sa ne masuram cu ei ... la niciun nivel. Dar faptul ca pui intrebarea asta ... spune multe

gazistu
gazistu  •  06 Octombrie 2022, 12:46

Totusi, cine-i Jude Bellingham?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează