INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - LIVERPOOL 3-0

Rivalitatea are limite » Messi, glorios cu Liverpool, a ținut să-i trimită un mesaj lui Casillas

Casillas și Messi, foto: Guliver/gettyimages
Casillas și Messi, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 02 mai 2019 10:44

Lionel Messi a reușit „dubla” în meciul tur cu Liverpool din semifinalele Ligii Campionilor, 3-0, și nu a rămas indiferent față de colegul Iker Casillas, care a trecut peste un infarct.

Portarul lui FC Porto, legendă a lui Real Madrid, a suferit un infarct la antrenamentul de miercuri și a fost internat de urgență la spital. Starea lui este stabila, dar și-a speriat zdravăn colegii și apropiații.

La scurt timp după încheierea partidei de pe Camp Nou, căpitanul Barcelonei, Lionel Messi, care a făcut iarăși o partidă incredibilă, a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram.

„Sunt fericit cu rezultatul din seara asta, dar trebuie să mergem în continuare pe Anfield, un teren foarte dificil, pe care Liverpool, care e o echipă minunată, va lupta din greu. Cel mai important moment al sezonului vine și trebuie să fim mai aproape și mai uniți ca niciodată. În cele din urmă, vreau să profit de această ocazie să-i trimit o îmbrățișare lui Iker Casillas și să-i doresc să se recupereze foarte curând”, a scris Messi pe Instagram.

Barcelona s-a impus cu scorul de 3-0 în manșa tur cu Liverpool, urmând ca cel de-al doilea meci să se dispute pe 7 mai, de la ora 22:00, pe Anfield.

*articol de Andreea Visu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează