INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BENFICA - BARCELONA 3-0

UPDATE Koeman, primele explicații pentru umilința de aseară + New-entry pe lista cu înlocuitori a lui Laporta

Ronald Koeman / foto: Guliver/Getty Images +20   FOTO
Ronald Koeman / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 30 septembrie 2021 06:49 / Actualizat joi, 30 septembrie 2021 09:24

Ronald Koeman (58 de ani), antrenorul Barcelonei, amenințat cu demiterea din cauza rezultatelor dezastruoase din acest start de sezon, a comentat eșecul categoric suferit de catalani cu Benfica, scor 0-3, în grupa E din Champions League.

„Rezultatul e greu de acceptat. Nu e ceea ce am trăit pe terenul de joc. Am avut ocazii mari, puteam înscrie de mai multe ori. Dar ei au fost rapizi și ne-au dominat fizic. Ne puteam apăra mai bine la primele două goluri. 

Mă simt susținut de jucători și de atitudinea lor. Altceva nu știu. Nu știu nimic dinspre club. Nu mai vreau să mă întrebați de viitorul meu, pentru că nu e în mâinile mele. Vinovat e mereu antrenorul. Pentru mine este limpede, nu putem compara Barcelona cu echipa de acum câțiva ani”, a declarat Ronald Koeman, la câteva zeci de minute după fluierul final al partidei, conform Marca

E ușor să dai antrenorul afară... Adevărul este că toți suntem responsabili pentru această situație. E critică, sincer să fiu 

- Sergio Busquets, căpitan Barcelona

3 nume pentru banca Barcelonei; Xavi, Roberto Martinez și Pirlo

Presa din Spania scrie că lista de posibili înlocuitori ai lui Ronald Koeman are trei nume. Pe lângă Xavi și Robert Martinez, aflați în vederile Barcelonei încă de săptămâna trecută, As notează azi că în vederile catalanilor a apărut un nou nume: Andrea Pirlo (42 de ani).

Koeman, primele explicații pentru umilința de aseară + New-entry pe lista cu înlocuitori a lui Laporta
Andrea Pirlo // FOTO: Imago

Italianul, demis de pe banca lui Juventus la finalul sezonului trecut, ar fi unul dintre preferații lui Laporta, chiar dacă acesta nu are decât un sezon ca antrenor la seniori.

Barcelona, ultima în grupa E după eșecul de la Lisabona

Pe Da Luz, Nunez a înscris contra Barcelonei al doilea cel mai rapid gol din istoria portughezilor în UCL: minutul 2 și 13 secunde. 

Catalanii au asediat apoi poarta lui Vlachodimos, dar tot gazdele au marcat: Rafa Silva și același Darwin Nunez, de această dată de la 11 metri. După două etape, Barcelona e ultima în grupa E!

Benfica - Barcelona 3-0

Benfica: Vlachodimos - Vertonghen, Otamendi, Grimaldo, Verissimo - Lazaro, Weigl, Joao Mario - Yaremchuk, Rafa Silva, Nunez 
Antrenor: Jorge Jesus

Barcelona: Ter Stegen - Eric Garcia, Pique, Araujo, Dest - F. de Jong, Busquets, Pedri - Sergi Roberto, L. de Jong, Depay 
Antrenor: Ronald Koeman

Cine îi poate lua locul lui Ronald Koeman la Barcelona

Următorul antrenor al Barcelonei va fi aproape sigur Xavi, după ce Koeman va fi concediat. Președintele Laporta l-a numit și pe Guardiola, în 2008, deși nu l-a vrut inițial. Nici Xavi nu era favoritul lui, dar a fost convins de cei din jur că legenda blaugrana poate fi un nou Pep.

De la o competiție la alta, de la un meci la altul, de la o zi la alta, situația e tot mai îngrijorătoare în Catalunya.

Deși, oficial, batavul e încă susținut la club, „nimeni nu mai crede în Koeman”, susține AS. Potrivit Mundo Deportivo, Xavi Hernandez ar fi gata să accepte oferta lui Joan Laporta. Nu mai are la Al-Sadd clauza potrivit căreia poate pleca oricând la Barcelona, dar qatarienii nu s-ar opune.

Ce e mai important, președintele Laporta a fost convins de cei din jurul său că Xavi ar fi o alegere foarte bună, susține Mundo Deportivo. Inițial, nu îl voia pe fostul campion mondial și european

FOTO Cele mai tari imagini din partida Benfica Lisabona - Barcelona 3-0

+16 FOTO

VIDEO Darwin Nunez, declarații după „dubla” împotriva Barcelonei

Citește și alte știri de actualitate:

FOTO Barcelona e aproape să facă implozie, după încă un dezastru în Ligă: „Situația e critică” + „O ruină, un coșmar! Să plece Koeman”

Il Luce se plânge de arbitraj după 0-5 cu Bayern și atacă: „Greșeli copilărești!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează