INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Născut într-o tabără de refugiați din Berlin, Rüdiger o amenință pe Real Madrid: „Sunt un luptător!”

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 26 aprilie 2021 11:50 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 12:14

Antonio Rüdiger, fundașul german de 28 de ani al lui Chelsea, fugit de războiul civil din Sierra Leone, e liderul apărării lui Tuchel și o avertizează pe Real Madrid în interviul din Marca: „E greu să joci contra noastră”.

Chelsea continuă cursa pe trei fronturi pentru trofee în acest sezon. Calificată în finala Cupei Angliei, cu Leicester, și favorită la un loc de grupele Ligii 2021-'22, trupa lui Tuchel vrea să ajungă chiar și la Istanbul. Pentru asta, trebuie să treacă și de Real Madrid, bazându-se pe o defensivă care n-a primit gol decât în cinci meciuri din 21 de la venirea managerului german.

Mingea l-a salvat pe Rudiger de la alte tentații

Cheia stă la Antonio Rüdiger, conaționalul lui Thomas, a cărui poveste care seamănă cu a lui Alphonso Davies (Bayern) a dezvăluit-o chiar el în interviul din Marca. 

Fundașul de 28 de ani s-a născut într-o tabără de refugiați: „Am crescut în acel loc teribil, la Neukolln, lângă Berlin, unde mama mea a ajuns în 1993, scăpând de războiul civil din Sierra Leone. De aceea sunt puternic, un luptător nativ. De mic am avut noroc c-am bătut mingea pe străzi toată ziua și am evitat astfel unele tentații periculoase. Părinții mi-au dat o educație bună”.

Rüdiger:Iubesc Premier League, mă simt confortabil"

Neamțul, ai cărui idoli ai copilăriei au fost Ronaldo și Paolo Maldini, spune că nu se teme de Benzema: „Ne apărăm foarte bine acum, facem presing sus în bloc, avem fotbaliști de calitate. E greu să joci contra noastră. Respectăm istoria Madridului, dar în teren nu contează trecutul. Karim e unul dintre cei mai buni atacanți din lume, a câștigat tot ce se putea la Real în zece ani, numai că nu-l voi înfrunta singur, ci cu toată echipa. Mă pot adapta oricăror circumstanțe, însă iubesc Premier League, pentru că e un campionat foarte fizic”. 

Antonio Rüdiger n-a lipsit decât în două meciuri din actuala campanie de Ligă, bifând 652 de minute la Chelsea.

Am învățat că în viață trebuie să fii fericit cu ceea ce ai. Am văzut multe lucruri și pot spune că nu există presiune în fotbal și pentru mine. Presiune e să nu ai ce mânca.
- Antonio Rüdiger, fundaș Chelsea

Citește și alte știri din Liga Campionilor:

Atenție, Zinedine Zidane! Thomas Tuchel are un palmares impresionant în fața antrenorilor din elita Europei

Guardiola, atac frontal la UEFA: „Nu le pasă de jucători! Să facă anul de 400 de zile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  26 Aprilie 2021, 15:38
Postat de ripensistu pe 26 Aprilie 2021, 13:47

Inchisoare pe viata pentru cocalarul Perez.

Inchisoare pe viata pentru folosirea termenului cocalar fara sa stii ce inseamna.

gazistu
gazistu  •  26 Aprilie 2021, 14:35

BUN STOPPER.. VA AVEA MECI GREU real cu Chelse.. au aparare beton

polistul68
polistul68  •  26 Aprilie 2021, 14:05
Postat de ripensistu pe 26 Aprilie 2021, 13:47

Inchisoare pe viata pentru cocalarul Perez.

Amice...aceasta Super Liga e de fapt continuatoarea UCL...de ce s.a.desfiintst Cupa Campionilor ? Ca sa nu mai aibe acces echipele din est, mai slabute, care nu fac audienta...deci tot cam acelasi lucru..sacrificsti cei slabi, pentru bani...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează