INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - REAL, FINALA LIGII CAMPIONILOR, SÂMBĂTĂ, 21:45, PROTV, DOLCE 1, GSP.RO

S-a tras acoperișul pe Millennium din cauza alertei teroriste! Prima finală de Liga Campionilor în ”sală”!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iunie 2017 10:40

Aseară, jucătorii lui Juventus și Real s-au obișnuit nu doar cu gazonul de pe "Millennium" la antrenamentul oficial dinaintea finalei, ci și cu atmosfera de sală a stadionului din Cardiff.

A fost tras acoperișul! Așa se va întâmpla și diseară, prima finală de Champions League disputată pe o arenă închisă ermetic.

Explicația este evidentă: riscul unui atentat e foarte mare în Insulă, la doar 12 zile după atacul terorist de la Manchester.

Securitatea în capitala galeză este maximă: 1.600 de polițiști vor patrula în jurul arenei. Într-un oraș în care sunt așteptați astăzi 170.000 de străini veniți pentru meci.

Organizatorii au decis ca la finala de la Cardiff să nu mai existe fan-zone.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
fcsb.86
fcsb.86  •  03 Iunie 2017, 13:22

Asta este stadionul national pe care joaca Tara Galilor nu? Principality Stadium se numeste mai nou din cauza sponsorului cred.

768145689920470
Patraulea Trandafir  •  03 Iunie 2017, 12:48

Bine că nu l-au dus pe *** la Cardiff ... *** , trebuiau să deschidă ăia acoperișul , puțea a fcsb de-ți pica nasul ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

redshow
redshow  •  03 Iunie 2017, 11:43

Josnic....terorismul e arma celor fara demnitate.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează