INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - MILAN (0-2 ÎN TUR)

S-au izolat! » Barcelona ia măsuri neobişnuite înaintea returului cu Milan din ”optimi”

Mesii și colegii se pregătesc la adăpost de ochii curioșilor
Mesii și colegii se pregătesc la adăpost de ochii curioșilor

Articol de - Publicat miercuri, 06 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 martie 2013 22:38

Catalanii au închis publicului şi presei toate antrenamentele din această săptămînă, iar unele sesiuni au fost dublate.

Două eşecuri la rînd în El Clasico, altul în prima manşă a "optimilor" Ligii, contra Milanului (0-2). Barcelona n-a mai trăit o criză de asemenea proporţii în ultimii cinci ani şi ia măsuri draconice de teama unui dezastru în returul cu italienii, programat marţea viitoare.

Fapt neobişnuit pînă acum, nici un suporter nu-şi va putea vedea favoriţii la lucru săptămîna aceasta. Conducerea clubului a decis ca toate şedinţele de pregătire să se desfăşoare cu porţile închise. Departe inclusiv de ochii mass-media.

Iar antrenamentele vor fi mai dure ca de obicei. De pildă, azi, Messi, Xavi, Iniesta şi ceilalţi au programată o sesiune dublă. Iarăşi un lucru neobişnuit în această perioadă a sezonului. Dar stafful tehnic a simţit nevoia de a lucra mai mult la condiţia fizică a jucătorilor, deficitară în ultimele partide.

Inclusiv legătura cu antrenorul Vilanova, care se tratează la New York, a fost intensificată după ce Iniesta a recunoscut că "absenţa lui se simte în vestiar". Tehnicianul catalan urmăreşte live antrenamentele şi caută să fie cît mai mult în contact direct cu jucătorii, prin Skype şi Whatsapp. Target: motivarea lor în perspectiva duelului cu Milan. După eliminarea din Cupa Spaniei, Barcelona nu-şi poate permite să rateze şi Liga.

Revoluţie tactică?
Italienii susţin că Barcelona ar pregăti în spatele uşilor închise o veritabilă revoluţie tactică. În returul cu Milan, catalanii ar urma să evolueze într-o formulă ultraofensivă, un 3-3-4 ce pe faza defensivă se va transforma într-un 3-4-3.

"Sperăm ca Barcelona să nu se trezească din criză pînă la returul cu noi" (Adriano Galliani, administrator delegat AC Milan)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
babus
babus  •  06 Martie 2013, 08:14

Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca Fortza Barca

nicolaiec
nicolaiec  •  06 Martie 2013, 03:25

Din pacate Barcelona este acum un sat fara caini. Tito vilanova a fost din start un surogat, un antrenor interimar, deci nu se putea astepta prea mult. Acum mai rau, nici macar el nu mai e, e intermarul interimarului. Sa fim seriosi .. Apoi, Barcelona nu a mai investit in jucatori. Unde sunt fundasii ? Pique da pe langa minge si face penalty-uri, iar la cornere nu sare nici cat Ramos si Ronaldo, Puyol e si el batran saracul, Dani Alves si cu Alba fac ce pot dar la cornere fac figuratie. Xavi a imbatranit si Thiago decat strica jocul si face greseli, Messi nu paseaza cu Villa, e balamuc la Barcelona. Echipa si-a cam incheiat ciclul, mai ramane doar numele in perioada cxe vine.

dani_val
dani_val  •  06 Martie 2013, 01:08

Sunt prea multi 3 fundasi, fara fundasi, toti in atac, vor incasa cateva goluri, dar daca vor inscrie 6-7 goluri calificarea este rezolvata:)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează