INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VFB STUTTGART - POLI TIMIŞOARA 0-0

Sabău: "VFB nu ne-a pus în dificultate aproape deloc. La ce jucăm, să fim mulţumiţi cu Europa League"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2009 00:00

Antrenorul Politehnicii Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a analizat prestaţia elevilor săi în confruntarea cu VFB Stuttgart, fiind de părere că bănăţenii ar fi putut obţine mai mult în faţa şvabilor dacă ar fi avut mai mult curaj în faza ofensivă.

"Nu au fost mult mai valoroşi decît noi, nu am fost puşi în dificultate aproape deloc în cele două partide. Poate ar trebui ca în fiecare an să evoluăm la un asemenea nivel pentru ca jucătorii noştri să poată creşte. Am jucat cu multă teamă, atacanţii s-au mutat foarte puţin, au stat foarte mult cu spatele la poartă.

Am ţinut echipa destul de scurtă, dar nu am putut să plecăm pe spaţii. Sînt multe lucruri pe care mi le reproşez cînd analizez la rece, nu sînt prea mulţumit de modul în care am evoluat. Ne-a lipsit ambiţia şi atitudinea de la meciul cu Şahtior, bucuria de a ajunge să evoluăm contra unor adversari de calibru. La ce jucăm în acest moment, trebuie să fim mulţumiţi cu Europa League", a spus Sabău la TVR 1.

Playtech: Vedeta HOT care face RAVAGII la 52 de ani! S-a făcut blondă şi e bombă. FOTO de neratat


Comentarii (19)
 •  27 August 2009, 12:42

sigur nu te-a pus in dificultate, decat cu vreo 5-6 ocazii mari, pe care orice atacant mai bun decat morioka, le-ar fi marcat....sa joci mereu cu 10 fundasi..pai tu si cu iasiul, ai jucat cu 10 fundasi...marele antrenor!!!!!fugi mai taranul lui jehova!

 •  27 August 2009, 01:40

Chiar daca nu au avut lotul complet au irosit o ocazie de a face meciul vietii lor, caci multi dintre jucatori nu o sa se mai intalneasca cu asa ocazie. Nu stiu ce a fost in mintea lui Sabau cand sa decis sa joace la egal!? Doar nu mai aveau nimic de pierdut, dar o sansa bune de a face un meci fabulos! Ce mentalitate de cacao! Plictisit de meciul letargic, in repriza a 2-a m-am uitat si la Arsenal-Celtic. Ce diferenta! Dupa ce ca Celtic era condusa cu 3-0 (5-0 la agregat) ei tot alergau ca dispe

 •  27 August 2009, 01:35

Landul este intr-adevar Baden Württemberg. Insa toata partea de Württemberg (plus partea vestica a landului Bayern) se numeste Schwaben numai ca nu exista oficial o regiune cu acest nume. Crede-ma. Si timisorenii sunt banateni chiar daca judetul se cheama Timisoara si nu exista un judet sau o regiune "Banat". Stuttgartul mai poarta si apelativul Schwabenmetropole, Iar regiunea din jur Schwabenland. Iar jucatorii lui Stuttgart sunt denumiti "die Schwaben". cauta putin p net

Vezi toate comentariile (19)
Comentează