INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  NAPOLI - REAL MADRID, 21:45, PRO TV, DOLCE SPORT 1

Sabotaj total înainte de Napoli - Real Madrid » Demersul prin care fanii italieni i-au exasperat pe campionii Europei

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 07 martie 2017 12:19

Real Madrid joacă în această seară în deplasare returul cu Napoli din optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar echipa antrenată de Zinedine Zidane a ajuns ieri în Italia.

Campioana Europei nu a avut însă parte de cea mai prietenoasă primire, iar fanii napoletani au organizat acțiuni pentru a sabota pregătirea madrilenilor.

În jur de 100 de suporteri au înconjurat noaptea trecută hotelul la care sunt cazați spaniolii și au făcut foarte multă gălăgie în încercarea de a le deranja programul de odihnă.

Conform informațiilor publicate de cotidianul Marca, fanii lui Napoli anunță o acțiune similară și astăzi, în jurul prânzului. Organizatorii meciului plănuiesc să deschidă porțile stadionului cu aproximativ șase ore înainte de meci, pentru a se asigura că la ora meciului ultrasii vor crea o atmosferă incendiară.

Partida dintre Napoli și Real Madrid se joacă astăzi, de la ora 21:45 și va putea fi urmărită în direct pe Pro TV și TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO. În meciul tur, Real s-a impus cu scorul de 3-1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează