INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - MAN. CITY

Efectul Mane? Tuchel mizează pe el, Guardiola se teme

Thomas Tuchel și Sadio Mane. Foto: Getty Images
Thomas Tuchel și Sadio Mane. Foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 18 aprilie 2023 09:39 / Actualizat marti, 18 aprilie 2023 09:39

Thomas Tuchel (49 de ani), antrenorul lui Bayern, vrea să-i ofere lui Sadio Mane (31) șansa de a se reabilita după conflictul cu coehipierul Leroy Sane. Pep Guardiola (52), de partea cealaltă, se teme că tocmai acest incident ar putea crea un șoc pozitiv în tabăra nemților: „Uneori ai nevoie de un conflict pentru ca echipa să devină şi mai unită”.

  • Bayern - Manchester City are loc miercuri, de la ora 22:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

Sadio Mane a revenit la antrenamentele lui Bayern și, potrivit tabloidului Bild, ar putea fi chiar titular, miercuri, în returul cu Manchester City din „sferturile” Ligii Campionilor. 

Gică Hagi, exasperat de un jucător după FCSB - Farul: „A pierdut tot! Numai cu călcâie, pe la spate, a jucat”
FCSB - FARUL 2-1
Gică Hagi, exasperat de un jucător după FCSB - Farul: „A pierdut tot! Numai cu călcâie, pe la spate, a jucat”

Sadio Mane, înapoi în lotul lui Bayern

Conflictul său cu Leroy Sane, în urma căruia a fost amendat și suspendat pentru meciul cu Hoffenheim (1-1), de sâmbătă, e istorie, iar antrenorul Thomas Tuchel vrea să-i dea ocazia să se revanșeze cu o evoluție bună.

Mai ales că nici nu are soluții mai bune în atac. Choupo-Moting încă nu e restabilit complet, de pe urma unei probleme la genunchi, iar Gnabry n-a dat satisfacție ca "vârf" nici în prima manșă, la Manchester (0-3), nici în Bundesliga.

Pep Guardiola: „Uneori ai nevoie de un conflict pentru ca echipa să devină şi mai unită”

Deși a câștigat confortabil marțea trecută, pe Etihad Stadium, și Pep Guardiola se teme de un posibil efect „Mane”. 

Managerul lui City apreciază că „uneori ai nevoie de un conflict pentru ca echipa să devină şi mai unită. Nu este un punct slab, dimpotrivă. Pot să-mi imaginez cum va fi în duelul cu noi. Bayern Munchen va face cel mai bun meci al său miercuri seara. Trebuie să vedem dacă putem juca aşa cum am făcut-o acasă şi să arătăm acelaşi curaj. Putem face multe lucruri bune, dar şi ei pot de asemenea. Vreau o echipă care să meargă şi să câştige. Ştiu cum este să joci împotriva celor de la Bayern. Dacă eşti puţin pasiv, suferi”.

Efectul Mane? Tuchel mizează pe el, Guardiola se teme
Sadio Mane a revenit la antrenamentele lui Bayern. Foto: Imago Images

500.000 de euroeste amenda primită de Mane de la Bayern, pentru lovirea lui Sane cu pumnul în gură, la vestiare. Cea mai mare aplicată vreodată de bavarezi

Pep a pregătit-o pe Bayern între 2013 și 2016, înainte de a pleca la City, și îi cunoaște pe mulți dintre jucătorii munchenezi. Iar în fața lui Thomas Tuchel a pierdut finala Ligii Campionilor 2021, când adversarul său de astăzi o pregătea pe Chelsea.

Citește și:

Real Madrid, replică devastatoare pentru FC Barcelona

Liverpool a dezmembrat-o pe Leeds în etapa 31 din Premier League: spectacol cu 7 goluri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează