INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TRANSFER

Saudiții încearcă lovitura verii » Îl aduc lângă Ronaldo pe locul 2 la Balonul de Aur!

Sadio Mane, în stânga, într-un duel Barcelona - Bayern // foto: Imago Images
Sadio Mane, în stânga, într-un duel Barcelona - Bayern // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2023 08:46 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 09:16

Sadio Mane (31 de ani), locul 2 la „Balonul de Aur” în 2022, s-a înțeles cu Al-Nassr, clubul la care evoluează și Cristiano Ronaldo. Bayern Munchen vrea 30 de milioane de euro în schimbul senegalezului, pe care-l plătește cu 22 de milioane pe sezon.

Bayern se desparte de Sadio Mane după numai un sezon. Conform The Athletic și L'Equipe, internaționalul senegalez a ajuns la un acord cu Al-Nassr, club la care evoluează, printre alții, Cristiano Ronaldo, Seko Fofana și Marcelo Brozovic.

Omul din umbră care l-ar susține pe Talpan: „Are putere mare, e milionar, dar stă ascuns”
GHENCEA
Omul din umbră care l-ar susține pe Talpan: „Are putere mare, e milionar, dar stă ascuns”

Sadio Mane are cel mai mare salariu de la Bayern

Mane este cel mai bine plătit jucător din lotul campioanei Germaniei, 22 de milioane de euro pe sezon, potrivit contractului scadent în 2025, iar nemții vor în schimbul lui în jurul a 30 de milioane de euro. Două mai puțin decât au dat vara trecută, când l-au achiziționat de la Liverpool.

Mane se află pe lista neagră a bavarezilor, după un 2022/2023 departe de așteptări, pigmentat și cu două cazuri de indisciplină. 

Sadio Mane l-a lovit cu pumnul în față pe Leroy Sane

La finele "optimii"-retur cu PSG (2-0), din Champions League, i-a cerut socoteală antrenorului de atunci, Julian Nagelmann, pentru că l-a introdus abia pe final (83).

 Iar la 0-3 cu Manchester City, în prima manșă a "sferturilor", i-a tras un pumn în figură, la vestiare, coechipierului Leroy Sane.

Avertismentul antrenorului Thomas Tuchel pentru Sadio Mane

Mane, 31 de ani, n-ar fi vrut să plece, însă la startul pregătirilor, clubul și noul antrenor, Thomas Tuchel, i-au pus în vedere că este mai bine să-și caute echipă: 

"Primul său sezon la Bayern a fost departe de a fi satisfăcător. Până acum, nu s-a ridicat deloc la înălțimea așteptărilor. Iar pe flancul stâng, concurența este enormă. Pentru Sadio va fi complicat în următoarele luni".

38de meciuri oficiale, 12 goluri și 6 assist-uri a bifat Sadio Mane în tricoul lui Bayern, în toate competițiile sezonului trecut

25de milioane de euro este cota de piață \"la zi\" a internaționalului senegalez pe transfermarkt.de

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Nici lui Tarantino nu-i ieșea mai bine » Duel cu desfășurare EPICĂ în Conference League: 27 de penalty-uri consecutive transformate și o gafă uluitoare de portar! Record all-time în Europa

Cât timp petrece Fabrizio Romano, jurnalistul specializat în mercato, în fața telefonului » Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut imaginea

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează