INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS MONACO - MAN. CITY 3-1 (ÎN TUR 3-5)

Sagna a admis dezastrul de la City din meciul cu Monaco: ”Am uitat să jucăm”

Aguero mai ratează o ocazie monumentală // FOTO Reuters
Aguero mai ratează o ocazie monumentală // FOTO Reuters

Articol de - Publicat vineri, 17 martie 2017 00:00

Sagna a admis că el și colegii săi de la City au fost un dezastru în prima repriză.

Jucătorii lui Man. City știau ce-i așteaptă la Monte Carlo. Doar încasaseră 3 goluri de la monegasci în tur. Și totuși, pe "Louis II", s-au prăbușit: 1-3.

"În prima repriză am uitat să jucăm. Am uitat să luptăm ca o echipă, să ne apărăm și să facem pressing ca o echipă. Le-am arătat prea mult respect și ne-am pus singuri în pericol", a explicat fundașul Bacary Sagna colapsul albaștrilor.

Iar dacă "cetățenii" nu-și revin rapid, dezastrul s-ar putea prelungi și-n Premier. "În week-end o întâlnim pe Liverpool. Aștept o reacție din partea colegilor. Vreau să văd mai multă dorință la ei, mai multă pasiune. Exact ca la Monte Carlo, în repriza secundă. Din păcate pentru noi, acolo a fost prea târziu", a comentat internaționalul francez.

0șuturi a expediat City spre poarta lui Monaco până-n minutul 60 al partidei de miercuri. Premieră în Ligă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează