INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BASEL - OŢELUL 2-1

Sălăgeanu se consideră nevinovat: "A fost prea uşor acordat penalty-ul"

Adrian Sălăgeanu a provocat penalty-ul din minutul 84 şi a fost eliminat
Adrian Sălăgeanu a provocat penalty-ul din minutul 84 şi a fost eliminat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 15 septembrie 2011 00:06

Adrian Sălăgeanu a provocat penalty-ul din care Oţelul a pierdut la debutul în Liga Campionilor. Ca şi Dorinel Munteanu, fundaşul spune că e frustrant să pierzi după un joc reuşit

"Avînd în vedere că am început foarte bine, este normal să fim frustraţi. A fost doar primul joc, ne dă speranţe pentru viitor. Trebuie să trecem peste acest insucces şi să jucăm mai bine în celelalte meciuri.

La faza penaltyului a fost un contact uşor, nu cred că trebuia acordată lovitura de pedeapsă. A fost primul cartonaş roşu din carieră pentru mine", a declarat Sălăgeanu la TVR 1.

Sălăgeanu l-a faultat în careu pe Streller în minutul 84 şi a primit cartonaşul roşu. F.Frei a transformat şi a adus victoria pentru Basel.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
cobalote
cobalote  •  16 Septembrie 2011, 11:46
Postat de valu4ever pe 15 Septembrie 2011, 07:40

salageanu are si acum iarba-n fund,de la primul gol!a fost cel mai slab jucator.iar dorinel cel mai slab antrenor!cum sa-l scoti pe ,pena?care tinea in spate doi adversari.

Hazliu ce ai scris de Salagean :) ... Legat insa de schimbari nu e asa simplu cum pare la prima vedere: 1. Otelul nu are fundas stanga mai bun decat Salagean. Silviu Ilie si Ljubinkovic ar fi gresit mult mai repede si grav. 2. La Pena nu a fost vorba de o schimbare tactica, ci acesta a suferit o contractura. Ma intreb insa daca nu era mai bine sa-l bage pe Punosevac, dar se pare ca Dorinel a preferat experienta lui Paraschiv.

kily
kily  •  16 Septembrie 2011, 08:47
Postat de real09 pe 15 Septembrie 2011, 11:11

aseara ati scris voi ziaristii astia care ati jucat si ati vazut mult fotbal la viata voastra deci aseara dupa ce ati vazut vreo 4-5 reluari ati scris penalty dubios acordat. dimineata am vazut si eu rezumatul ca m-am uitat la fotbal aseara (bnf-mu, bm-vill) si SOC. E cel mai clar penalty pe care l-am vazut vreodata. exagerez dar si mama dadea 11m. Voi v-ati pus vreodata intrebarea de ce comentati fotbal? Sau de ce v-ati nascut? Daca exista vreunul dintre voi cu oua la el sa-mi raspunda si mie la intrebarea asta.

Esti prea subtil pentru noi... Incearca cu altii!

kily
kily  •  16 Septembrie 2011, 08:47
Postat de bdgeorge pe 15 Septembrie 2011, 01:24

penalty clar..despre rosu se poate discuta nu ajungem la nicaieri..dar problema este MENTALITATEA .vad ca declara ca au jucat la nivelul CL??? pai atunci Trabzon ce ar trebuii sa declare ca sunt extraterestrii??am jucat cu frica la mica ciupeala unul din cele 2 meciuri din grupa in care trebuia sa dam totul...(ca in meciurile cu United si benfica poti sa dai totul ca e prea putin la ce nivel sunt ele)dar asta este daca faceau un egal incepea presa sa scria ca mai au putin si castiga grupa..Dorinel degeaba a stat atatia ani in Germania ca nu sa prins nimic de el (poate ceva disciplina dar si aia sa dus anul asta) in rest mentalitae de looseri

Nu a fost deloc foarte clar! Salageanu i'a oferit arbitrului pretextul si acoperirea regulamentara pentru acordarea penaltyului care nu a fost. Elvetianul a stiut sa'l obtina! Salageanu, desi are gura bogata intr'adevar, a dovedit o crasa lipsa de experienta pentru un fundas de 28 de ani...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează