INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PLAY-OFF

Scandal la meciul Celtic - Hapoel Beer Sheva » Scoțienii au afișat steagurile Palestinei

FOTO: Reuters +8   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2016 12:22

Celtic s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Hapoel Beer Sheva, scor 5-2, în turul play-off-ului UEFA Champions League.

Meciul a fost unul extrem de tensionat, mai ales în tribune. Fanii scoțienilor au afișat mai multe steaguri ale Palestinei, pentru a-i provoca pe rivalii israelieni.

Conflictul din Israel și Palestina se desfășoară de aproximativ 70 de ani, de când statul Israel a fost înființat.

Vezi AICI video cu rezumatul meciului

Ovidiu Hoban a fost titular la israelieni și a jucat fundaș central. Românul a fost schimbat în minutul 79.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (14)
ftwraku
ftwraku  •  19 August 2016, 00:58
Postat de dona pe 19 August 2016, 00:11

Afirmatia ca Israelienii sint poporul ales de Dumnezeu e falsa. Este dovedit de catre arheologie, antropologie, lingvistica si alte domenii conexe, inclusiv de ultimele si cele mai recente descoperiri arheologice facute chiar in israel si in jurul acestuia, ca asta e o poveste ticluita de anumiti rabini. Povestile lor au fost furate de la alte popoare si modificate nu foarte maiastru ca sa inverseze rolurile si sa rezulte ceea ce se pretinde. Informati-va si adevarul va va elibera.

Partial de acord,insa oricum ideea cu 'x'ales este ilogica si sunt un tip destul de spiritual care cred in anumite lucruri. Btw,ca toti zicem ca este la moda acum,german,englez,"frantuz",exceptand perioada recenta,istoria noastra este mult mai curata decat a lor,si a multor altor persoane. Infara de o perioada trista de prin 39,care SI AIA TI-AM PUS-O IN CONTEXT,DE ce si cum s-a intamplat,nu imi este rusine cu lucrurile care au fost aici. 50 DE ANI de comunism au fost bagati pe gat de Churchill si Stalin,nu au venit pe vot corect comunistii la putere.PS,ca tot suntem la istorie sau ce zici tu acolo,ANGLIA,marele imperiu,bla-bla-bla,a fost cucerita si calarita de 100x mai mult decat Romania. Incepand de la Wilhelm Cuceritorul,pana la vikingii care doar ancorau pe coastele Angliei si aia le dadeau aurul,samd...Ei s-au dezvoltat pe principiul aplicat de Clamparu,avand puterea sa exploateze asa cum Suedezii nu au avut degradarea morala sa o faca,doar un exemplu. Cu 2 legiuni,a fost cucerit tot teritoriul Germaniei,pt jumate din teritoriul actual,a fost nevoie de 4,ca inainte altcineva ii batuse si isi luase de Decebalul-cel puternic...Dar,daca vb. cu orice semidoct sau profesor de istorie ***,iti vor zice ca pe noi ne-au calarit toti...Ca de parca Germania pana in anii 1800 nu a fost calarita si tinuta sub papuc de Austria si de toti... Ma rog,lucrurile sunt relative si oricum dezbatere ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ftwraku
ftwraku  •  19 August 2016, 00:49
Postat de dona pe 19 August 2016, 00:04

Daca Israel e un stat democratic, atunci eu sint extraterestru. Corect se spune ca Israelul este un stat terorist, primul din epoca moderna.

ce ei nu sunt atat de populari*** care este are ca religie*** In fine,sunt obosit. Idea este ca rezerva federala pare un sistem de casta,unde oamenii de origine din Israel se inlocuiesc unii pe ceilalti si PUNCTUAL,dar nu am timp ,spatiu si nici nu este locul potriv,POLITICILE LOR ***amintind chiar de regimuri politice de trista amintire ca fascismul. De exemplu,numai in Europa au fost 300.000 de sinucideri ca urmare a crizei economice,milioane pur si simplu s-au imbolnavit de nervi si toate cele. La fel si in Sua,INSA ei nu sunt 'to big to fall'sunt niste numere si au fost masacrati fiind ajutate cu trilioane bancile care au facut acest *** mult mai mare decat era...Vezi influenta JP in UE,DOAR un mic exemplu. Cine a picat fizic si psihic? Oamenii care aveau credite luate pt copiii lor bolnavi,oameni care nu si-au mai permis tratamente,samd. Strict,punctual,politicile lui Ben Bernanke au fost neo-naziste. Yanet Jellen la fel ca si aia de la Banca Mondiala,Banca Centra Europeana samd nu acorda omului de rand nici statut de animal,ca si animalul are drepturi... Ma rog,in discursuri oficiale si propaganda,toti fac dreg,pt binele celor multi,in practica pt,binele nu a 1% ,ci a 0,1%....Si nu mai aberati lucruri si cretinitati ca abateti atentia fix de la lucrurile importante. Eu nu am zis ca Israel este mare democratie,asta ai inteles tu? 4 mesaje lungi,le poti reciti sau poti sa te uiti la ce vrei tu,sa citesti ce vrei...Eu am incercat. Seara buna iti urez.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ftwraku
ftwraku  •  19 August 2016, 00:39
Postat de dona pe 19 August 2016, 00:04

Daca Israel e un stat democratic, atunci eu sint extraterestru. Corect se spune ca Israelul este un stat terorist, primul din epoca moderna.

Daca citesti cele 3 mesaje,am fost mai critic decat multi care aduceti argumente puerile.Esti mai critic cand aduci informatii empirice,bazate pe logica,context social,istoric,cultural,samd. NU AM ZIS CA ESTE UN STAT DEMOCRATIC,am zis ca este un stat mai democratic decat celelalte din jurul ei... Tare mult as fi vrut sa vad Belgia avand vecini e Egypt,Siria,Iraq,fiind la 2 pasi de Arabia Saudita. Vizavi de rolul lor in istorie am fost foarte critic,pe alocuri chiar acid vizavi de ei... Citeste inca odata. Nu este corect sa ceri ca Israelul sa fie un stat democratic dat fiind contexul socio-cultral al zonei respective. Daca ar fi fost un stat democratic nu ar mai fi existat acum. In fine,sunt multe de spus si este un subiect fara capat deoarece fiecare poate adauga anumite lucruri. BUN,SI EU URASC BANKERII,estu unul din cele mai bune argumente atunci cand eu arat un motiv de ce esti nu sunt atat de populari. Sa luam de exemplu ,ca voi vizati cai verzi pe pereti si conspiratii in orice,politicile POST CRIZA ECONOMICA au fost luate de Ben Bernanke,UN EVREU care a fost seful REZERVEI FEDERALE. El a fost inlocuit de Janet Yellen care este are ca religie,ghici ce? Iudaismul. Astea sunt argumente mult mai puternice decat orice *** debitati voi...Cum SUA a avut politicile cele mai comuniste DIN TOATE timpurile ,imbinat cu un fascism economic,atunci cand astia au imprumutat bancile cu trilioane,ca asa este in capitalism, 'to big to fall'.Pt.prosti,nu se gasesc...pt bankeri...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close