INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC COPENHAGA - ASTRA, MIERCURI, 20:45, GSP.RO, TVR1

Schimbare de ultimă oră făcută de Șumudică » Ce decizie a luat antrenorul Astrei înainte de meciul cu FC Copenhaga

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2016 12:50

Astra va juca miercuri împotriva celor de la FC Copenhaga, în returul turului III al preliminariilor UEFA Champions League.

Jucătorii giurgiuveni nu îl vor avea alături pe antrenorul Marius Șumudică, care nu va sta pe bancă în Danemarca. Șumi anunțase după tur că va sta pe bancă la Copenhaga "cu orice risc!", dar a renunțat la idee între timp. Va fi spectator, ca și la Giurgiu. 

Astfel, antrenorul își caută un zbor separat pentru Copenhaga, pentru a nu călători în Danemarca în avionul în care se vor afla și jucătorii săi. Federația l-a atenționat că prezența în aeronavă se poate interpreta ca o implicare la echipă și e posibil să riște o nouă suspendare.

Meciul FC Copenhaga - Astra se va disputa miercuri, de la ora 20:45 și va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  01 August 2016, 00:54

scor final cop-astra 2-1

sooos1ck
sooos1ck  •  31 Iulie 2016, 18:08

Bine ca nu sta pe banca cu Copenhaga, sa vada intreaga lume ce *** josnice avem in Romania!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

randoom_._
randoom_._  •  31 Iulie 2016, 15:08
Postat de babahuda pe 31 Iulie 2016, 14:33

PE SUMUDICA NU AM CUM SA-L INJUR PT CA E FITA DE BAIAT ,UN DOMN,IN PRIMUL RAND EL NU ANTRENEAZA ECHIPA SA-I POTI REPROSA CEVA ..AU FACUT FCBISTII DE LA FRF INASA FEL INCAT NICI CU AVIONUL CU CARE SE DEPLASEAZA ASTRA SA POATA ZBURA ,SA INSOTEASCA ECHIPA ..REGHEE POATE SA FACA CE VREA CHIAR SI CU MMEUL MITA ,ARE LIBR LA TOT ..MAI DISCUTAM LA ORA 24 MARTI SPRE MIERCURI ..SPER SA AI TOT CONDITIA FIZICA CARE O ETALEZI DUPA ZECILE DE CONTURI SI ATUNCI ..DACA II PUPI TU PICIORELE SI NU NUMAI ,SA FACI menage a trois SAU swinger REUSIT ..eu tot hetero ,sunt conservator ,imi place cum a lasat dumnezeu ..decate ori pot 2-3 ori la 2-3 zile ..suficient .

pai tu esti dinamopivst,***. da,super domn,se comporta ***. dar asa sunteti voi dinamovistii,***. deci sumudica a pariat sume asa de mari de s-a autosesizat uefa si tu spui ca Steaua este de vina? wtf?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează