INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPORTING LISABONA- REAL MADRID, AZI, 21:45, LIVE-TEXT PE GSP.RO

Se întoarce fiul risipitor! Portughezii au anunțat o primire de gală pentru Ronaldo înaintea duelului Sporting- Real

FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES

Articol de GSP - Publicat marti, 22 noiembrie 2016 17:50

Meciul dintre Sporting Lisabona și Real din această seară va fi unul special pentru starul portughez al madrilenilor, el urmând să înfrunte echipa care l-a lansat în fotbalul mare. 

Bruno de Carvalho, președintele lui Sporting Lisabona, a declarat că Ronaldo va avea parte de o primire specială înaintea meciului din această seară:

"Am pregătit ceva de bun-venit pentru Cristiano, dar va trebui să așteptăm și să vedem cât de mult putem face în funcție de restricțiile UEFA. Ronaldo este un om al lui Sporting, astfel că el va simți și va primi sprijinul nostru ori de câte ori se va întoarce aici.

 Cred că va fi un moment frumos și oamenii vor aprecia ce facem pentru unul dintre noi. Cristiano este ca un fiu pentru noi și de aceea ne-ar plăcea să-l mai avem alături de noi la un moment dat",a spus De Carvalho.

Ronaldo a debutat în fotbalul mare pentru Sporting Lisabona, jucând pentru prima echipă a portughezilor între 2002 și 2003, până să se transfere la Manchester United. 

Meciul dintre Sporting și Real, contând pentru grupa F a Ligii Campionilor, se va desfășura în această seară, de la ora 21:45, în direct la Pro TV și live-TEXT pe GSP.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează