INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ADVERTORIAL

Se reia Liga Campionilor! Două cote de NERATAT pentru Atletico Madrid - Liverpool

Articol de GSP - Publicat luni, 17 februarie 2020 10:19

Atletico Madrid și Liverpool se vor întâlni marți, de la ora 22:00, în prima manșă a optimilor Ligii Campionilor.

Atletico printr-o perioadă neagră în acest an. A pierdut finala Supercupei, a fost eliminată din Cupa Regelui de Leonesa, formație din liga a treia, și a ieșit din lupta pentru titlu. Urmează o „dublă” infernală cu Liverpool, campioana Europei, în care echipa lui Simeone e obligată să obțină un rezultat bun acasă dacă vrea să spere la calificare.

Misiunea pare însă aproape imposibilă, pentru că Liverpool are un sezon incredibil. Numai două echipe au reușit s-o învingă în timp regulamentar: Napoli, 2-0 în grupele Ligii, și Aston Villa, 5-0 în Cupa Ligii, meci în care „cormoranii” au trimis juniorii. În plus, formația lui Klopp domină autoritar Premier League, unde are un avans de 25 de puncte față de urmăritoare!

Pariorii pot obține câștiguri financiare substanțiale de pe urma confruntării, un bookmaker important oferind cota 100 pentru succesul lui Atletico și cota 70 pentru victoria lui Liverpool. (detalii AICI!)

  • Atletico are o singură victorie în ultimele șapte meciuri oficiale; 
  • Madrilenii au pierdut însă un singur meci acasă în acest sezon, 0-1 cu Barcelona; 
  • Liverpool n-a primit gol în 11 dintre ultimele 13 partide; 
  • Cele două formații s-au întâlnit ultima dată în 2010, în semifinalele Europa League, când madrilenii s-au calificat după prelungiri în ultimul act; 
  • 9 victorii și un egal are Liverpool în 2020.

La o casă de pariuri, cotele la victorie ale ambelor formații au fost mărite. Atletico Madrid are cota 100, în loc de 3.50 pentru un succes, în timp ce cota lui Liverpool pentru o victorie este 70, în loc de 2.15. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria madrilenilor poate aduce un câștig de până la 500 de lei, iar cea a „cormoranilor” până la 350! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close