INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BASAKSEHIR

Marius Șumudică, despre incidentul de la Paris: „Nu-l vom mai vedea pe Colțescu în arbitraj”

Marius Șumudică, despre incidentul de la Paris: „Cred că nu o să îl mai vedem”
Marius Șumudică, despre incidentul de la Paris: „Cred că nu o să îl mai vedem”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2020 14:50 / Actualizat miercuri, 09 decembrie 2020 19:52

Arbitrul Sebastian Colțescu (43 de ani) a folosit o expresie rasistă la adresa lui Pierre Webó (38 de ani), oficial al oaspeților, și jucătorii lui PSG și Bașakșehir au ieșit de pe teren. Marius Șumudică (49 de ani), antrenor la echipa turcă Gazişehir Gaziantep FK, a vorbit despre situația creată de arbitrul român și despre ce se va întâmpla cu cariera acestuia.

Antrenorul român crede că Sebastian Colțescu a greșit în meciul de pe „Parc des Princes” și că nu îl vom mai vedea în arbitraj pe viitor: „E clar că s-a greșit și nu spun asta pentru că antrenez în Turcia. O să fie foarte greu pentru noi, mai ales că în weekend joc împotriva acestei echipe și cred că va câștiga un capital de simpatie. Nu poți oferi unui om ceea ce pe tine te face să nu te simți bine. Cred că a greșit. Cred că nu o să îl mai vedem în arbitraj

Vă dau un exemplu. Acum 2 ani antrenam în Arabia Saudită și acolo veneau arbitrii internaționali. Nu am avut probleme cu niciun arbitru dintre cei mari și care antrenează la cel mai înalt nivel. La un moment dat, am avut această brigadă desemnată la un meci și vă spun sincer că acest asistent mă trata ca și cum nu ne-am fi văzut niciodată. O aroganta ieșită din comun, ceva ce n-am mai întâlnit. Îi striga mereu lui Hațegan să mă elimine, să vină la bancă”.

Ce au scris marile ziare ale lumii pe prima pagină după scandalul de la PSG - Bașakșehir

Povestea carierei lui Sebastian Colțescu

De ocupație inginer, absolvent al Facultății de Electromagnetică, Sebastian a jucat fotbal înainte să devină „central”. 

„Am jucat la Electroputere Craiova, cu Dănciulescu și cu Claudiu Răducanu. Eu eram mijlocaș la închidere, însă am simțit că n-aș fi atins un nivel bun. Așa că am devenit arbitru la 19 ani. Ca jucător de fotbal n-aș fi ajuns niciodată la treapta pe care am urcat cu arbitrajul. Însă nu cred că pot să fac 10 la sută pentru arbitraj din cât mi-a dat mie meseria asta! Am văzut aproape toată Europa gratis datorită acestui job”, spunea arbitrul din Bănie în urmă cu mai mulți ani. 

17 aniau trecut de la debutul oficial al lui Sebastian Colțescu în Liga 1. A debutat pe 28 noiembrie 2003, la confruntarea Oțelul Galați - Gloria Bistrița 1-0

VIDEO. Adrian Porumboiu despre Ovidiu Hațegan: "Are reminiscențe!"

Citește și alte știri despre PSG - Bașakșehir: 

VIDEO Demba Ba l-a confruntat pe Sebastian Colțescu, după expresia rasistă: „Ascultă-mă! De ce spui asta?!”

Ce i-a spus Kylian Mbappe „centralului” Ovidiu Hațegan pe teren, în timpul protestului de la Paris

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
anthony_alexandru
anthony_alexandru  •  09 Decembrie 2020, 18:12

nici nu a cantat cocosul a 3 oara si deja Sumi s a lepadat ...... mai greu in ziua de astazi sa ai coloana vertebrala - luati tricolor ul la gat doar cand castigati ceva

gicapuia
gicapuia  •  09 Decembrie 2020, 17:14

Uite cine vorbeste !??!?! Marele antrenor care mai mult sta in tribuna decit pe banca din cauza suspendarilor in urma disputelor cu arbitri, spectatori etc turci. Isi da cu parerea individul care i-a incarcat fundul cu pupaturi lui Erdogan- stindardul democratei in Turcia! Nici beat nu trebuia sa vorbesti acum.

ali.bec
ali.bec  •  09 Decembrie 2020, 16:57

„ Nu am avut probleme cu niciun arbitru dintre cei mari și care antrenează la cel mai înalt nivel.“ oare o fi zis Sumudica chiar așa sau *** nu știu ce scriu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează