INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN, MARȚI, 21:45, TELEKOM, PRO TV, GSP.RO

Sergio Ramos compară sezonul Barcelonei cu cel al Realului: "Triumful în Liga Campionilor are ceva în plus față de Cupă și titlu"

Sergio Ramos FOTO: Guliver/GettyImages
Sergio Ramos FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2018 17:07

Sergio Ramos (32 de ani), căpitanul lui Real Madrid, visează la cea de-a treia Ligă a Campionilor consecutivă, a 13-a din istoria clubului

  • Returul semifinalei Ligii Campionilor, Real Madrid - Bayern Munchen (în tur 2-1), se joacă marți, de la 21:45, și e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Pro TV și Look TV.

"Oportunitatea unei noi finale de Liga Campionilor reprezintă încununarea sacrificiului și a constanței. Avem experiență, am mai fost în această ipostază. Suntem la un pas de finala de la Kiev și sperăm să nu dăm greș chiar acum. Pășim pe terenuri noi, vrem să stabilim recorduri care să dăinuie în timp.

Noi respectăm toți adversarii, indiferent de ceea ce declară. Preferăm să vorbim pe teren. Istoria e de partea noastră, avem un palmares favorabil în duelurile cu ei. Nu vom trata meciul din postura de favoriți. Totul pornește de la 0-0", a prefațat Ramos returul cu Bayern Munchen.

"Barcelona a reușit un sezon excelent, au câștigat două trofee, Cupa Spaniei și titlul în La Liga. Din punctul meu de vedere, a triumfa în Liga Campionilor echivalează cu cele două distincții, ba chiar are ceva în plus"
Sergio Ramos, căpitan Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
10204503677230697
Dinu Androniuc  •  01 Mai 2018, 00:58

Ca si suporter ar Bracelonei ,Ramos are dreptate.....In Spania sant doar doua echipe care se bat la titlu....restul doar participa! Liga campionilor este mult mai importanta pentru orice echipa din Spania,Germania,Franta ! In aceste campionate jenante unde se bat maxim doua echipe pentru campionat,logic ,cupa campionilor este titlul care intereseaza....In Anglia se bat 5....6....echipe la campionat sau sa prinda locul 4.....Nu degeaba este cel mai vandut campionat din lume .....la drepturi TV.....Asta e realitatea,cupa regelui este egala cu zero....iar campionatul se imparte an de an....intre Real sau Barcelona! Doar cei care nu pricep fenomenul poate sa nu fie de acord cu Ramos ! Am vazut si pe Roma,Sevillia ,Paris ce au facut in liga campionilor......Poti avea noroc pana in semifinala,foarte adevarat....dar din pacate campionatele din Italia,SPania,Franta,Germania.....sant asa cum sant....multe dintre ele se joaca cu stadionaele nici macar pe jumatate pline....In Germania acolo e altceva cu publicul,dar fotbalul este deja de mana a doua...!

balauru48
balauru48  •  30 Aprilie 2018, 21:06

Dupa ultimele hotii, real madrid are tot mai putini fani.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  30 Aprilie 2018, 19:31
Postat de spinoza pe 30 Aprilie 2018, 19:08

Bayern nu si-a spus ultimul cuvant! Si oricum va bate Liverpool de va rupe!

Așa să fie!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează