INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Scandal imens la Sevilla! Fanii au hărțuit și insultat o acționară a clubului în afara stadionului! Situația e critică

Carolina Ales, membră în conducerea Sevillei, protejată de stewarzi în fața atacul fanilor
Carolina Ales, membră în conducerea Sevillei, protejată de stewarzi în fața atacul fanilor

Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2023 15:42 / Actualizat joi, 30 noiembrie 2023 16:14

FC Sevilla se prăbușește. Câștigătoare a trofeului Europa League în sezonul trecut, al 7-lea triumf, record în competiție, echipa andaluză e pe locul 15 în LaLiga și ultima în Champions, deja eliminată! După 2-3 cu PSV Eindhoven, suporterii au atacat o membră a conducerii clubului!

Sezonul trecut s-a încheiat foarte bine pentru FC Sevilla. Risca la un moment dat să retrogradeze din LaLiga, dar a apărut Jose Luis Mendilibar și antrenorul a resuscitat echipa andaluză. A menținut-o în elită, pe locul 12, și, mai ales, a câștigat Europa League, oferind clubului alb-roșu al 7-lea trofeul EL, record al competiției.

FC Sevilla, în cădere liberă în campionat și Ligă

Noua stagiune a pornit însă foarte rău. Mendilibar a fost concediat în octombrie, în locul său venind Diego Alonso, fostul selecționer al Uruguayului. Nicio reacție. Sevilla e acum pe poziția a 15-a în campionat, la doar patru puncte de zona roșie.

Doi fotbaliști și un manager din Premier League sunt cercetați pentru violențe sau abuzuri sexuale. Cluburile nu iau însă nicio măsură!
ANGLIA
Doi fotbaliști și un manager din Premier League sunt cercetați pentru violențe sau abuzuri sexuale. Cluburile nu iau însă nicio măsură!

Și tocmai a fost eliminată din Champions League după etapa a 5-a! A condus-o pe PSV Eindhoven cu 2-0 miercuri seară, însă a pierdut în final, 2-3. "Lanterna" seriei, fără victorie, cu numai două puncte strânse!

Mai poate prinde locul 3 și Europa League doar dacă o învinge pe Lens în deplasare, în ultima rundă.

Oficial al conducerii Sevillei, ținta suporterilor: „Dispari! Pleacă acum, ne duci la ruină!”

Situația la Sevilla e critică. Antrenorul Alonso ar putea fi dat afară. Fanii vor mai mult, cer demisia mai multor oficiali.

La finalul partidei cu PSV, au văzut-o pe Carolina Ales, membru în conducere și acționar al grupării, și au atacat-o în afara stadionului Sanchez-Pizjuan. Au hărțuit-o, urmărind-o în fața arenei, au insultat-o, s-a dezvăluit în emisiunea El Chiringuito, de la Mega TV.

„Dispari!”, „Pleacă acum, ne duci la ruină!", „Râzi de noi!”, „Să nu te mai vedem în Sevilla!” sau „Conducerea, afară!”, au scandat suporterii, se aude în filmulețul prezentat de El Chiringuito.

Fiica fostului președinte Roberto Ales, Carolina a avut nevoie de protecție. Mai întâi, stewarzii au protejat-o. Apoi, polițiștii au intervenit, îndepărtându-i pe fanii furioși. Ea a răspuns: „Acești oameni nu mă vor intimida".

Sevilla, cea mai în vârstă echipă de start din istoria Ligii Campionilor

Miercuri seară, antrenorul Sevillei, Diego Alonso, a ales să înceapă partida cu PSV Eindhoven folosind cel mai în vârstă "11" de start din istoria Champions League. Cu 7 jucători trecuți de 30 de ani și patru de peste 35! Media de vârstă: 32 de ani și 19 zile.

Iată cum a arătat formația de start a Sevillei:

Dmitrovic (31 de ani) - Jesus Navas (38), Gudelj (32), Ramos (37), Acuna (32) - Sow (26), Rakitic (35), Fernando (36) - Ocampos (29), En-Nesyri (26), Lukebakio (26)

11meciuri la rând fără victorie are FC Sevilla în LaLiga și Champions League: 5 înfrângeri și 6 egaluri

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

UEFA ia măsuri! Se anunță o schimbare radicală în regula hențului!
REGULAMENT
UEFA ia măsuri! Se anunță o schimbare radicală în regula hențului!
Incredibila decizie luată în „cazul City”! Ce riscă Manchester și ce se va întâmpla cu Pep Guardiola!
ANGLIA
Incredibila decizie luată în „cazul City”! Ce riscă Manchester și ce se va întâmpla cu Pep Guardiola!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează