INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEICESTER - SEVILLA, MARȚI, 21:45

Shakespeare are în minte un scenariu de vis: "Putem câștiga Champions League!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat marti, 14 martie 2017 00:43

Craig Shakespeare este optimist înaintea returului cu Sevilla din optimile de finală ale Ligii Campionilor, fiind convins că echipa sa are forța necesară să câștige chiar trofeul suprem.

Numit oficial în funcția de antrenor principal până la finalul sezonului spre satisfacția elevilor săi, Shakespeare se așteaptă la o atmosferă incendiară pe King Power Stadium, marți seară. Încurajat de victoriile din campionat cu Liverpool și Hull City, ambele cu 3-1, tehnicianul englez este convins că Leicester va întoarce scorul din tur, atunci când Sevilla a dominat pe teren propriu și s-a impus cu 2-1.

"Va fi o atmosferă electrică pe King Power, este un moment important în istoria clubului. Mă aștept ca jucătorii mei să se inspire din ultimele două victorii și să arate de ce sunt în stare. Bineînțeles, Sevilla are jucători de talie mondială, însă va fi o confruntare interesantă", a declarat Shakespeare la conferința de presă dinaintea meciului de mâine.

Întrebat despre șansele lui Leicester la trofeul suprem, antrenorul de 53 de ani a recunoscut că nu are nimic de pierdut. "De ce n-am putea produce surpriza? Suntem în grafic, trebuie doar să fim competitivi în absolut fiecare joc", a comentat tehnicianul echipei aflate momentan abia pe locul 15 în Premier League.

500/1 a fost cota inițială a lui Leicester City pentru câștigarea Ligii Campionilor

surse: channelnewsasia.com, dailymail.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  14 Martie 2017, 08:21

Draga antrenorule,mai bine ati avea grija sa nu retrogradati.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează