INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - MANCHESTER UNITED 1-2

Sir Alex Ferguson laudă CFR: "Determinarea lor ne-a făcut meciul greu" » Ce spune Bastos

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 03 octombrie 2012 00:07

Antrenorul celor de la Manchester United, Sir Alex Ferguson, recunoaşte că a fost un meci greu pentru echipa sa, însă victoria este meritată. Scoţianul vrea ca după dubla cu Braga calificarea să fie rezolvată.

"Am fost echipa mai bună. Primul gol al CFR-ului a fost foarte frumos. Determinarea celor de la Cluj a făcut ca meciul să fie dificil. Este o echipă cu o atitudine bună. Noi avem 6 puncte, iar în dubla cu Braga sperăm să ne calificăm", a spus Sir Alex Ferguson.

De celalată parte, ceferistul Rafael Bastos şi-ar fi dorit un rezultat de egalitate, însă spune că într-un meci cu o echipă precum Manchester United este foarte greu să rezişti. Brazilianul speră ca în meciul cu Steaua să obţină victoria, deşi ştie că va fi un meci foarte greu.

"Cred că egalul era un rezultat echitabil. Au avut o posesie bună şi au controlat partida, dar nu au avut mari ocazii. Dar am jucat cu Manchester, a fost greu. Au un lot extraordinar. Avem un meci greu cu Steaua, ne gîndim deja la el. Cel mai important e meciul de duminică. Steaua joacă bine. Dacă cîştigăm, revenim în lupta pentru titlu", a spus Rafael Bastos la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
acid2006
acid2006  •  03 Octombrie 2012, 09:58

Baiat elegant Ferguson...dar mie tocmai atitudinea mi se pare ca a lipsit CFR-ului.....in marea majoritate a fazelor, erau foarte statici; pacat, se putea mai mult, dar asta e mentalitatea...

serrrumenukeno
serrrumenukeno  •  03 Octombrie 2012, 01:17
Postat de magus1349 pe 03 Octombrie 2012, 01:03

Hai ca-mi pierd vremea aiurea ! Tine-o p'a ta si fi mandru de ei. Noapte buna ! P.S. Dupa meciurile cu Basel si Braga si eu am fost . As fi fost si acum ( chiar daca pierdeau categoric ) daca nu lasau senzatia ca au aruncat prosopu' .

Ai dreptate, "time is money"... Noapte buna!

magus1349
magus1349  •  03 Octombrie 2012, 01:03
Postat de serrrumenukeno pe 03 Octombrie 2012, 00:57

nu vorbeam de teren de handbal pe beton...ai jucat pe iarba,ai simtit macar o liga Bsau C?

Hai ca-mi pierd vremea aiurea ! Tine-o p'a ta si fi mandru de ei. Noapte buna ! P.S. Dupa meciurile cu Basel si Braga si eu am fost . As fi fost si acum ( chiar daca pierdeau categoric ) daca nu lasau senzatia ca au aruncat prosopu' .

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close