INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PARTIZAN - STEAUA, 21:30, PROTV, GSP.RO

Sîrbii au început atacul asupra campioanei României: "Nu avem de ce să respectăm Steaua"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 august 2015 09:58

Sasa Ilici, unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lotul sîrbilor, a vorbit în presa din Belgrad despre partida din această seară.

"Nu e nici un motiv să fugim din calea lor sau să-i respectăm pe rivali mai mult decît e necesar. Jucăm în fața propriilor suporteri și ajutorul lor va fi la nivelul așteptat. Trebuie să fim calmi și raționali, rezultatul de la București ne face să dictăm noi ritmul.

Avem în față alte 90 de minute în care să facem un meci bun. Puterea mentală e crucială în partide de felul acesta. Nu contează cine va fi eroul meciului, cel mai important e ca toți să respirăm ca unul, să luptăm pînă la ultima suflare și eu cred că vom învinge", a spus mijlocașul de 37 de ani.

Partizan Belgrad și Steaua București vor juca diseară de la ora 21:30, în direct la Protv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
balauru48
balauru48  •  05 August 2015, 19:15

NIMENI nu respecta fecesebe!

sexilian
sexilian  •  05 August 2015, 16:41

SARBII vor ferici milioane de ROMANI

vap_andrei
vap_andrei  •  05 August 2015, 14:52
Postat de vap_andrei pe 05 August 2015, 14:52

"te-ai caluficat pentru un cuc în mama" ... :| .. asta nu cumva înseamnă un cuc în mama ta? =)

calificat*

Vezi toate comentariile (15)
Comentează