INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ

Situaţie penibilă la Cluj » Ce gafă au făcut şefii CFR-ului!

Articol de GSP - Publicat marti, 21 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 21 august 2012 22:03

CFR Cluj nu se va putea baza pe Maftei în dubla cu FC Basel dintr-un motiv incredibil. Jucătorul mai are şi acum 3 etape de suspendare în meciurile din UEFA Champions League.

Maftei a fost eliminat pentru un fault dur, în meciul disputat de Unirea Urziceni în playoff-ul pentru calificarea în Europa League. Unirea a remizat cu Hajduk Split, 1-1, pe 25 august 2010, iar Maftei a părăsit terenul în minutul 82 după o intrare dură asupra lui Ibricici.

Sancţiunea dictată de UEFA: 3 etape de suspendare! Şi împotriva lui Piccolo s-a luat aceeaşi măsură punitivă, după o ieşire nervoasă a italianului în deplasarea de la Basel. CFR a pierdut în Elveţia (23 noiembrie 2010), scor 0-1, şi a ratat orice şansă de a prinde locul al treilea şi, implicit, primăvara europeană în Europa League.

Felice a ispăşit o etapă de suspendare în ultimul meci al clujenilor din Champions League, 1-1, la Cluj, cu AS Roma.

Pentru că nu a fost pe lista UEFA la meciul cu Liberec, Maftei nu a ispăşit nici o etapă de suspendare, asfel rămînînd cu toate cele 3. Preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan s-a declarat surprins de situaţie, nefiind la curent cu informaţiile. "Nu l-am trecut in lot pentru ca stiam ca e suspendat la meciul cu Liberec", a spus Mureşan la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (89)
hokerey
hokerey  •  22 August 2012, 08:52

Este in avantajul lor sa nu se bazeze pe Maftei la returul cu Basel. Maftei-Moti cuplu de aur!

zattara34
zattara34  •  22 August 2012, 07:19
Postat de taran_stelist pe 21 August 2012, 23:45

Situatie penibila pe GSP. Nu sunt articole destule pe prima pagina cu STEAUA dupa victoria lui CFR la Basel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buna asta.Ha

terminatorul2
terminatorul2  •  22 August 2012, 00:43
Postat de motul_calator pe 21 August 2012, 23:50

Penibili si astia de la gsp. A fost o incurcatura creata de fatpul ca in preliminarii se pot schimba loturile. In grupe daca iei rosu normal stai 2 meciuri si chiar daca nu te ia in lot antrenorul, fiind trecut inainte de faza grupelor pe lista oficiala e valabila suspendarea. In preliminarii e o anomalie in sensul ca trebuie sa fi trecut in lot pentru turul 3 apoi in celalalt lot de play-off pentru a ispasii suspendarea. E drept ca e si vina oficialilor, dar si UEFA trebuie sa instiinteze echipa. E drept au facuto inainte de meci, dar daca ar fi stiut inainte de turul 3 atat Maftei cat si Piccolo si-ar fi ispasit pedeapsa odata cu meciul asta.

Ce justificare de amator !! : )))))

Vezi toate comentariile (89)
Comentează