INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REFUZ

ŢSKA Sofia deja ajută Steaua » Gruparea bulgară a refuzat o propunere făcută de Ludogoreţ

Foto: zasada.bg
Foto: zasada.bg

Articol de GSP - Publicat joi, 14 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 13 august 2014 21:40

În războiul psihologic dintre campioanele României şi Bulgariei, purtat înaintea duelului din play-off-ul Ligii Campionilor, Steaua primeşte o mînă de ajutor din partea "surorii" ŢSKA Sofia.

Sîmbătă seara, în campionatul Bulgariei e programat marele derby Ludogoreţ - ŢSKA, iar gruparea din Razgrad a solicitat amînarea disputei, tocmai pentru a putea avea timp să pregătească turul de la Bucureşti, de marţi.

Răspunsul lui ŢSKA a fost ferm: "Nu sîntem de acord sub nici o formă să amînăm meciul". La ŢSKA, printre alţii, evoluează şi Valentin Iliev, care e şi căpitan, stoperul jucînd în trecut şi la Steaua.

Galeriile celor două echipe, Steaua şi ŢSKA, sînt înfrăţite.

23.000 s-au dat!
Oficialii din Ghencea au suplimentat deja de 4 ori numărul biletelor scoase la vînzare pentru meciul tur din Liga Campionilor. Partida de marţi seară, de pe Arena Naţională, de la 21:45, contra bulgarilor de la Ludogoreţ, i-a făcut pe susţinătorii campioanei să-şi procure din timp tichete în zonele dorite, pînă în acest moment fiind vîndute deja peste 23.000.

Ieri, pe siteul biletesteaua.ro mai erau disponibile 5.000 de tichete, urmînd ca zilele viitoare să se deschidă şi peluza I a stadionului, acolo unde vor sta şi susţinătorii bulgarilor. Aceştia au anunţat, ieri, că la meciul de la Bucureşti vor veni în jur de 1.000 de persoane.

Începînd de vineri, tichetele rămase se vor pune în vînzare şi la casele Arenei Naţionale, în intervalul orar 10:00-19:00. Preţurile pentru acest meci sînt între 15 şi 30 de lei la peluze, 30 şi 90 la tribuna a II-a şi între 30 şi 50 de lei la tribuna I.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (52)
miki123
miki123  •  14 August 2014, 17:40

cum se ajuta comunisti rusi intre ei!?! astia au nenorocit sportul in balcani, tska +levski si steaua + dinamo......qacatzi ordinari...multa UUUuuueeee 5Teaua!!!!

redshow
redshow  •  14 August 2014, 17:22

Aviz "spartanilor "care vor sa mearga sa sustina Ludogoretz-ul : Galeriile Stelei si a TSK-ului sunt infratite dintotdeauna . Voi daca in loc de Ludogoret juca Steaua cu Kecskement-ul mergeati sa tineti cu aia ...asta se cheama prostitutie ....noi suntem mai buni de-atat!!!

insurgentul.
insurgentul.  •  14 August 2014, 16:19

STEAUA & CSKA le da MOWE lu dinamo si lefski!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează