INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SLAVIA - BARCELONA 1-2

SLAVIA - BARCELONA 1-2 // Marc-Andre ter Stegen își bagă colegii în ședință: „Vreau să vorbesc cu ei, nu am stat bine în teren!”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 octombrie 2019 16:57

Portarul Marc-André ter Stegen (27 de ani) s-a arătat dezamăgit de prestația Barcelonei în meciul cu Slavia Praga, scor 2-1, deși echipa blaugrana a reușit să câștige.  

Neamțul a anunțat că va purta o discuție cu colegii săi pentru a-i readuce cu picioarele pe pământ.  

„Sunt supărat pentru că nu am jucat la nivelul la care ne doream. Bine că am luat 3 puncte, e foarte important, dar trebuie să vorbim despre anumite lucruri. Sunt discuții pe care trebuie să le avem între noi, nu prin presă. Avem lucruri de îmbunătățit, nu spun mai mult, vreau să vorbesc întâi cu cei care au fost pe teren.  

Slavia ne-a egalat la prima ocazie din repriza a doua. Nu e posibil să fie un jucător atât de liber să șuteze. Sunt aspecte tactice de lucrat, greșelile astea le facem pentru că nu suntem sută la sută concentrați. În prima repriză, adversarul și-a creat mari ocazii pentru că noi nu am stat bine în teren, dar d-asta sunt aici, să scot ce le scapă colegilor”, a spus Ter Stegen, la finalul meciului.  

VEZI ȘI: 

Bate recorduri la doar 14 ani » Youssoufa Moukoko, cel mai tânăr marcator din UEFA Youth League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează