INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ

SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ // Imagini inedite din Champions League: ajungi la meci dacă treci prin fast food!

Articol de - Publicat marti, 27 august 2019 17:50

Slavia Praga și CFR Cluj se vor întâlni miercuri, de la ora 22:00, în manșa a doua a play-off-ului Champions League.

  • Slavia Praga - CFR Cluj (1-0 în tur) e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport

Cehii nu se așteptau să joace în play-off cu campioana României, ci mai degrabă cu Celtic. După 0-1 la Cluj, Slavia se pregătește să audă din nou imnul Ligii și să ajungă în grupele celei mai importante competiții europene.

Partida de mâine seară se va juca pe stadionul „Sinobo”. O bijuterie de arenă ce are 21.000 de locuri și 6 etaje. Stadionul are la intrare imagini uriașe cu cei care au scris istorie pentru clubul alb-roșu, iar fix la intrarea principală un muzeu. Doar că în cursul săptămânii ușile rămân închise și se deschid pentru curioși vinerea și pe toată durata week-endului.

La parterul stadionului pe lângă magazinul oficial al clubului și un pub al suporterilor se mai găsește și un restaurant McDonald's. Aici suporterii fac cozi în zi de meci, dar pentru meciul de miercuri seară chiar și jurnaliștii acreditați vor face asta! 

Organizatorii au decis ca reprezentanții mass-media care au fost acreditați pentru această partidă să intră prin fast-food pentru a ajunge în stadion! Zona este păzită, iar acolo pot ajunge doar jurnaliștii care au primit acreditare din partea clubului ceh.

Tricourile lui Stanciu costă 350 de lei!

În magazinul oficial al clubului la loc de cinste stă tricoul lui Nicolae Stanciu. Disponibil în trei mărimi pentru fani, doritorii erau nevoiți să scoată bani buni din buzunar pentru a-l avea acasă. Nu mai puțin de 1.900 de coroane cehești, aproximativ 350 de lei! 

"Fanii noștri au uitat repede că Stanciu a fost la Sparta... Nici n-aveau de ce să fie supărați că noi le-am furat vedeta până la urmă! Lumea cumpără tricouri sau alte chestii cu însemnele clubului, apoi participă la întâlnirile cu jucătorii să le semneze", spune Mark, omul cu gestionarea magazinului.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
kordell
kordell  •  27 August 2019, 20:24

Tovarasul care a scris harticolul asta sa stie ca vineri este parte din vichend .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează