INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ

SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ // VIDEO+FOTO Campioana României a ajuns la Praga » Visează la calificare în „Orașul de Aur"

Articol de - Publicat marti, 27 august 2019 09:00

Slavia Praga și CFR Cluj se vor întâlni miercuri, de la ora 22:00, în manșa a doua a play-off-ului Champions League.

  • Slavia Praga - CFR Cluj (1-0 în tur) e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport

Suporterii care vor dori să fie alături de clujeni în tentativa acestora de a se califica în grupele Champions League vor beneficia din plin și din punct de vedere turistic. Pentru că Praga este unul dintre cele mai spectaculoase orașe europene. 

Din vârful turnului Petrin, priveliștea orașului e superbă! Mii de turiști sunt cu aparatele foto și telefoanele în mâini pentru a imortaliza clădirile colorate, frumusețea râului Vltava și a podului Carol plin de oameni. Dar pentru a avea cea mai tare panoramă a "Orașului de Aur" și o vedere de 360 de grade trebuie urcate 299 de trepte!

+5 FOTO

Praga înseamnă o incursiune minunată în stilurile din timpul Renaşterii și al artei moderne. N-ai cum să ratezi priveliștea superbă asupra Castelului Regilor din Boemia care domină Vltava de mai bine de 11 secole. Este unul dintre cele mai importante obiective turistice din capitala Cehiei, iar la intrarea în castel se face un control amănunțit al fiecărui turist, fiind scanat la fel ca la aeroport. Ceasul astronomic, dar și Biserica Sfintei Fecioare din Tyn sunt și ele extrem de căutate de turiști. 

Stadionul Sinobo e gata și el pentru confruntarea de miercuri, fanii au stat la cozi să-și cumpere bilete, iar 20.000 de ultrași se vor afla în tribune pentru o atmosferă colosală. Arena e situată lângă un mall imens, cu zeci de magazine și restaurante, dar la doar câteva minute de mers cu mașina de centrul splendid al orașului. 

Singura problemă mare cu care se confruntă turiștii atunci când ajung în Cehia este cursul valutar! Casele de schimb din centrul istoric "păcălesc" lumea și schimbă cotațiile aproape din oră în oră. Singurele variante OK sunt ATM-urile băncilor care nu au comision uriaș, spre deosebire de alte bancomate pe care le găsești la fiecare colț de stradă.

45 de leitrebuie să plătească turiștii pentru o porție de paste și o sticlă de suc la 500 de ml sau 20 de lei pentru un cârnat cehesc cu ceapă și muștar

+5 FOTO

"Vom da totul pentru calificarea în grupe! Vreau să ne calificăm, dar nu o să ne fie ușor în fața unei echipe foarte puternice, cu jucători buni, care anul trecut au ajuns foarte departe în Europa League" 
Ciprian Deac, mijlocaș CFR 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
haideusicfr
haideusicfr  •  27 August 2019, 17:37

Din pacate cfr-istii s-au batut singuri in primul meci.Au luat un gol de portar si au ratat un 11 metri .Speranta moare ultima.

danirovl
danirovl  •  27 August 2019, 14:15

Si au revenit accidentatii la cfr?... 1-4 scor exact:) ...l e dau astia de la cfr sa i tina minte. Aia nu au nici o sansa...poate un gol din faza fixa.

2331468886968641
Jan-Fridolin Benet  •  27 August 2019, 12:26

Foarte frumoasa Praga, traiesc aici de aproape 20,.. Am prieten chiar din galeria Slaviei, dar sper ca CFR sa se califice

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close