INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - FC BASEL 1-1

Sommer e nemulţumit: "Am fost mai buni, s-a văzut clar asta!" » Ce spune despre Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 23 octombrie 2013 00:16

Portarul celor de la Basel, Yann Sommer, este nemulţumit de faptul că echipa sa nu a învins în această seară, deşi crede că ar fi meritat acest lucru.

"Am fost echipa mai bună azi, e păcat că am pierdut două puncte. Steaua nu a avut prea multe ocazii.

S-a văzut clar că avem mai multă calitate decît Steaua. Am fost neatenţi la acea fază şi din păcate am pierdut două puncte.

Ştim că Steaua este o echipă bună, sînt periculoşi la fazele fixe, fundaşii centrali sînt extrem de buni, per total au un colectiv bun, dar am vrut să ne distanţăm faţă de ei, nu am reuşit.

În Champions League nu este niciodată uşor. Sîntem dezamăgiţi, trebuia să luăm cele trei puncte", a spus Sommer la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  23 Octombrie 2013, 13:46

pai sommer probabil i-a reprosat lui salah multele ocazii de a pasa decisiv la streller, in care s-a uitat in alta parte, a driblat excesiv, a fost in contratimp, sau alte minunatii...

plischi
plischi  •  23 Octombrie 2013, 06:12

yakin a fost politicos. n-a spus ca a intalnit o echipa buna, ci una tare.

primarutheone
primarutheone  •  23 Octombrie 2013, 04:02

Diferenta de mentalitate. Asta declara la egal obtinut in deplasare ca nu e multumit, iar noi, egal acasa cu principala contracandidata pt locul 3 ne declaram satisfacuti. Aaaa, si apoi iesim din nou la rampa cu declaratii de genul "mergem in Elvetia sa luam 3 puncte, batam Schalke acasa, facem rahatul praf cu Chelsea", etc.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează