INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - PSV EINDHOVEN 1-1

#Spallettiout » Fanii lui Inter se revoltă după eliminarea din Ligă și cer demisia antrenorului: "Dacă ești bărbat, pleacă!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 11:27

Remiza falimentară dintre Inter și PSV Eindhoven, 1-1, e pusă de tifosii nerazzurri pe seama ”tehnicianului mediocru. Avem nevoie de unul care să joace pentru victorie. Merităm o echipă mai bună”, sunt mesajele critice de pe rețele.

Inter a așteptat ca Barcelona să o califice în "optimi", etalându-și impotența ofensivă și mediocritatea băncii tehnice, într-un joc pe care n-a putut să-l câștige, deși PSV era codașa grupei.

S-a mulțumit la 1-1 să plimbe mingea, sperând că Tottenham nu va egala pe Camp Nou. Iar când Lucas Moura a făcut-o, nerazzurrilor li s-au blocat de tot picioarele și mintea. Eliminarea din Ligă, a doua în ultimii 15 ani în grupe, i-a înfuriat pe fanii ce au fost încă o dată peste nivelul echipei și au demarat campania #Spallettiout, pe rețelele de socializare.

"Dacă ești bărbat, dă-ți demisia!"

Aceștia critică dur tactica și alegerile tehnicianului, mai ales schimbarea lui Politano cu Vrsaljko (când Inter trebuia să înscrie), a doua gafă după cea din derbyul cu Juventus, ce a marcat după ce tot Politano i-a cedat locul lui Borja Valero!

"Nu avem nevoie de un mediocru, vrem unul care să joace pentru victorie, nu la egal", "Merităm o echipă mai bună", "Dacă ești bărbat, dă-ți demisia!", "Totti avea dreptate, ești eternul loser" și "N-avem față de primele 16 echipe. Ne-am făcut iluzii și trezirea e crudă" sunt mesajele ce-l atacă pe antrenor.

"Am fost prea frenetici"

Dar Spalletti nu renunță: "Stați liniștiți, îmi asum toată responsabilitatea la rezultatele negative și îmi susțin și alegerile. Am fost prea frenetici, nervoși, am pierdut multe mingi și nu am gestionat bine presiunea pusă de public. Am terminat la egalitate cu Tottenham, amărăciunea e enormă". Doar cu Icardi nu se face primăvară!

6 meciuri din 6 a avut Inter în această grupă de Ligă în care mereu adversarii au deschis scorul. Revenirea cu PSV din tur și cu Tottenham nu s-a repetat marți

4 din cele 6 goluri ale nerazzurrilor au fost reușite de Icardi, primul interist care înscrie acasă în toate jocurile din grupele Ligii. Cu PSV, a bifat meciul 200 la Inter

5 goluri au fost marcate după pauză de trupa lui Spalletti în această grupă. Doar Nainggolan, rezervă marți și nerefăcut, a punctat în prima repriză, la Eindhoven

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  12 Decembrie 2018, 12:47

Au dreptate, este un looser.

147259629210475
Valentin Onea  •  12 Decembrie 2018, 12:47

Acest " etern loser " a avut grija sa atentioneze Barca, nu sa-si pregateasca echipa. RUSINOS !!!

fibra
fibra  •  12 Decembrie 2018, 12:40

Nu meriti sa te califici daca faci egal acasa cu o echipa care avea 1 punct dupa 5 meciuri.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează